Ilyen ügyben kaphatok valamilyen támogatást?
Tömören: depressziós vagyok, pszichológus és pszichiáter is kezel már több mint egy éve. Anyám tönkretesz mentálisan gyerekkoromtól kezdve. Fóbiáim is vannak, ami miatt kínkeservvel csinálom az egyetemet. Egyszerűen nem találok munkahelyet, tehát nincs egy fillérem sem. A kaján meg ruhákon spórolok, hogy legyen egy kis pénzem, hátha összejön valamennyi. Bár albérletre biztos nem futja ebből... Rokonok szóba sem jöhetnek, egyik sem segít.
Anyánk tönkretesz, ha nem költözhetünk el.
Erre nincs valamilyen anyagi támogatás? Ha kapnánk és el tudnánk költözni, otthagynám az egyetemet és dolgoznék. De most nem tudom otthagyni, ilyen állapotban képtelen vagyok a változtatásra. Természetesen már utánanéztem neten, hogy van-e valami támogatás, de nem találtam semmit. De, gondoltam, hátha tud valaki valamit...
Kérlek titeket, hogy csak megértő emberek válaszoljanak, most nem a leszólásokra vagyok kíváncsi, hogy minek járok egyetemre, ahelyett, hogy elmentem volna dolgozni stb.
Köszönöm, ha elolvastátok!
Az egyetemet a diákhitel állja, a kaja pénzt apám adja, ami 10ezer forint, abból a bérletek 8000 ft és a maradékot rakom el.
Mindenki ezt mondja, hogy rendezzem anyámmal a helyzetet. az ilyen emberek még nem találkoztak olyan emberrel, akivel egyszerűen képtelenség kommunikálni.
Mindenesetre köszönöm a választ!
Szia!
Nézd, az egyetemet szerintem mindenféleképpen el kellene végezned. Ez lehet a későbbiekben az életed alapja.
Az anyukáddal kapcsolatban pedig meg kellene tanulnod közömbös lenned. Nem jó az, ha egy másik ember képes úgy bele szólni hagyni az életünkbe, hogy az megzavarja a benső nyugalmunkat.
Anyukád "kikészítése" az egy külső dolog, a nyugalom pedig egy benső dolog. Te vagy az aki , még nem tanultad meg, hogy semlegesítsd az olyan külső dolgokat, melyek a benső nyugalmadat akarják tönkre tenni. Ezt tanulás által, el lehet sajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!