Csak én gondolom úgy, hogy nem gyógyítható, életre szóló a Kényszerbetegség (OCD), és egész életemben szenvedhetek miatta?
Te sem gondolod komolyan, hogy már mindent kipróbáltál.
A probléma az, hogy te dagonyázol a saját szenvedésedben. Rácsodálkozol az elméd démonjaira, mint egy gyerek, aki felfedezi az élet árnyékos oldalát.
Te azt hiszed, hogy mások nem küzdenek a saját fejükben ? Fogalmad sincs róla, hogy az emberek milyen szellemi csatákat vívnak meg saját magukkal és amikor eléd állnak egy rezdülés sem árulkodik erről az arcukon.
Nem vagy különleges. A problémád nem egyedi. Az OCD mint említettem már, olyan embereket is sújtott, akik bekerültek a világ történelmébe. A különbség köztük és azok közt, akik öngyilkosok lettek pusztán az, hogy a kard különböző éleit használták, ha érted a hasonlatot.
Többet nem vitatkozom veled. Ha van eszed, akkor te is látod, hogy itt már további vergődésnek nincs helye.
Ha uralni akarod a problémádat, akkor magadnak kell ezt megtenned.
Ha viszont önpusztítást akarsz végezni, akkor a felelősséget ugyancsak neked kell vállalnod. Ne keress visszaigazolást itt, mert nem fogsz kapni. Az önsajnáltatás az elme parazitája. Szabadulj meg tőle vagy megszabadul ő tőled.
Tudom, miről beszélsz, én is kényszeres gondolkodással küzdök.
Van, amikor rendesen előkap, és akkor még levegőt is nehéz venni, annyira szorongok.
Nekem lassan 2 éve tart, és minden nap velem vannak, minden nap ott csücsülnek az elmémben, és mindent "megfertőznek", amit csak tudnak. Bármilyen gondolatot.
Nagyon nehéz vele együtt élni, és én is nagyon unom már, hogy ilyen gondolatokat kell magamban hordoznom. Félek, begyogyózok, és irigy vagyok másokra, hogy nekem nem lehet egészséges gondolkodásom.
És persze még a kényszer nem elég, nekem még más dolgok is rápakolnak erre. Több mentális problémám van.
És a legnagyobb vicc az az, hogy még csak 17 éves vagyok...
Nem volt könnyű az eddigi életem, túl sok volt a negatív, sőt, kínzó külső hatás.
És egy idő után megtörtem, és ilyen torz formában mutatkozik nálam a mai napig, ami ott van a mélyben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!