Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Üldözéses téveszme vagy...

Üldözéses téveszme vagy skizofrénia? Hogy tehette ezt magával? Velünk?

Figyelt kérdés
Követik,figyelik,leveleit felbontja mindig ugyanaz a személy...ha elesik(eltört két csuklója)akkor azt mondja hogy elgáncsolta az a személy...Hangos zenét hall minden este ,nem tud aludni.Ettől agressziv lett,szétvert mindent tv-t,ablakot stb...Majd öngyilkos lett,DE véletlen folytán rátaláltak.Most bennt fekszik.Friss a dolog,még nem diagnosztizálták,gondolom gyógyszerezik...de mire?Milyen betegség lehet ez?1-2napja még tervezte mit vesz unokája első szülinapjára...aztán gondolt egyet...másképp...Szerintetek?Gyógyitható,ugye...Dühös vagyok,nagyon....hogy tehette?!???
2010. febr. 16. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
hát te nem vagy normális...
2010. febr. 18. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem neked is be kellene feküdni a pszichiátriára,hogy a hisztidet kezeljék..Nagyon önző vagy.Anyósod mentálisan beteg.Nem derűs jókedvében akart öngyilkos lenni,hanem mert elborult az elméje.Az öngyilkosok általában ilyen tudatállapotban végeznek magukkal,de attól még ha túlélik,emlékeznek rá mit tettek...Bizonyítja,hogy elborult elmével csinálta,hogy pár napja még a gyerekednek akart ajándékot venni.Megértőbbnek kellene vele lenned,nem elítélni őt.Kezelésre szorul szegény.Csak úgy látom,te úgy nézel a mentálisan beteg emberre,mint a leprásra.Majd ha ne adj isten öregségedre te is megbolondulsz,akkor nehogy tőled is elforduljanak a gyermekeid,mert most beleneveled,hogy a nagymama gonosz és rossz,mert beteg.
2010. febr. 18. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ahol lakom,ott nemrégen öngyilkos lett egy többgyermekes profi anyuka,mert azzal vádolták,hogy megcsalta a férjét,és hogy az egyik gyerek nem is tőle van.Nem volt igaz,de a férje sem hitt neki.Ettől az igazságtalan vádtól megbomlott az elméje és felakasztotta magát.Pár nappal azelőtt meg még helyre akart hozni mindent,meg senki sem vette észre hogy mire készül.
2010. febr. 18. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Ezen az oldalon mindenki mentális beteg.Csupa skizofrén öngyilkos jelölt próbál tanácsot adni egymásnak és olyan ostoba,önző,szűk látókörű az elmebetegség mibenlétét felfogni képtelen csökött agyú majomnak mint te vagy!Apádra legyél dühös.Inkább embert csinált volna helyetted.
2010. febr. 19. 06:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!Neked mi a gagyid?Azon kivül hogy apádra is haragszol?Te is megpróbáltál magaddal netán végezni?Nem gondolva családodra,szeretteidre,GYÁVASÁGBÓL?Mert ahelyett hogy megoldanák az emberek a problémát,elmenekülnek?Igy egyszerűbb.ÖNZŐK.nemgondolva hogy a hátrahagyottakban ÖRÖKRE MIG ÉLNEK olyan sebet ejtenek,ami megmérgezi egész életüket kihatva mindenre.És végig ott a MIERT?Csak mert eltörött a két keze,és olyan hosszú idő kivárni a 6 hét gipszet mig leveszik,és ez bosszantó.Igen,a szülők rontják el valóban a neveléssel ebben igazad van Utolsó,mert nem nevelik kitartónak a gyereket,a való életre,nem dicsérik eleget csak szidják,hasonlitják másokhoz(ezt látom a játszótéren,oviban)és ettől lesz manapság annyi fiatal önbizalomhiányos,anorexiás,öngyilkos,kábitószeres,alkoholista stb...Igen a szülők rontják el.

Az én gyerekem nem tudja hogy a mama kórházban van,nem birná el a kis lelke,szive.Aggódna érte,sirna.Azt meg végképp nem tudja mit tett.nem is szabad ezt elmondani egy 6 évesnek.Sosem befolyásoltam őt a családtaokhoz való viszonyulásában.Ő sokkal érzékenyebb annál,hogy tudja kit szerethet feltétel nélkül.Ilyenek a nagyszülők is.A mai napig!!!Csak vissza nem ugyanez a helyzet.SOHA nem mondanék le,és dobnám el az életem hogy ne lássam ŐKET!SOHA!!!!Sajnálom azt a sokgyerekes anyukát aki végzett magával.De itt javarészt akkor is defektesek irogatnak.Nem kerülve a vulgáris szavakat és indulatot.Az Ő izonyitványuk,ez meg az Én véleményem.Ami változatlan!!!

2010. febr. 22. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!