Üldözéses téveszme vagy skizofrénia? Hogy tehette ezt magával? Velünk?
Kedves Utolsó!Neked mi a gagyid?Azon kivül hogy apádra is haragszol?Te is megpróbáltál magaddal netán végezni?Nem gondolva családodra,szeretteidre,GYÁVASÁGBÓL?Mert ahelyett hogy megoldanák az emberek a problémát,elmenekülnek?Igy egyszerűbb.ÖNZŐK.nemgondolva hogy a hátrahagyottakban ÖRÖKRE MIG ÉLNEK olyan sebet ejtenek,ami megmérgezi egész életüket kihatva mindenre.És végig ott a MIERT?Csak mert eltörött a két keze,és olyan hosszú idő kivárni a 6 hét gipszet mig leveszik,és ez bosszantó.Igen,a szülők rontják el valóban a neveléssel ebben igazad van Utolsó,mert nem nevelik kitartónak a gyereket,a való életre,nem dicsérik eleget csak szidják,hasonlitják másokhoz(ezt látom a játszótéren,oviban)és ettől lesz manapság annyi fiatal önbizalomhiányos,anorexiás,öngyilkos,kábitószeres,alkoholista stb...Igen a szülők rontják el.
Az én gyerekem nem tudja hogy a mama kórházban van,nem birná el a kis lelke,szive.Aggódna érte,sirna.Azt meg végképp nem tudja mit tett.nem is szabad ezt elmondani egy 6 évesnek.Sosem befolyásoltam őt a családtaokhoz való viszonyulásában.Ő sokkal érzékenyebb annál,hogy tudja kit szerethet feltétel nélkül.Ilyenek a nagyszülők is.A mai napig!!!Csak vissza nem ugyanez a helyzet.SOHA nem mondanék le,és dobnám el az életem hogy ne lássam ŐKET!SOHA!!!!Sajnálom azt a sokgyerekes anyukát aki végzett magával.De itt javarészt akkor is defektesek irogatnak.Nem kerülve a vulgáris szavakat és indulatot.Az Ő izonyitványuk,ez meg az Én véleményem.Ami változatlan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!