Üldözéses téveszme vagy skizofrénia? Hogy tehette ezt magával? Velünk?
Sajnos skizofrénnek fogják diagnosztizálni és gyógyszerezni.
De miért vagy dühös? Szerintem ez nagyon önző dolog, ő most nagyon szenved, sok megértésre lenne szüksége.
ne haragudj, de te nagyon tudatlan vagy.
a kommentedet olvasva, kinyílt a bicska.
az anyósod BETEG! felfogtad?! BETEG!
nem azért akarta megölni magát, mert nem akarja a látni az unokáit, vagy mert nem szereti a fiát!!!!!korlátolt dolog ilyesmikre hivatkoznod. amikor "rohama" van, akkor hidd el, nem gondolkodik ilyesmiken, mert beteg az AGYA. ez egy BILOLÓGIAI folyamat, skizofrénia.
majd kap gyógyszert stb. és ha szerencséje van, megfelelő lesz, és ha rendszeresen szedi, tünetmentes lesz. ez egy BETEGSÉG.
önző és gyerekes dolog, hogy a miérteken háborogsz, mert itt nincsenek miértek. ez a betegség bárkit utolérhet, ugyanúgy, mint egy agyvérzés vagy egy nátha.
A férjednek, a gyerekeidnek, az anyósodnak, és nem utolsó sorban saját magadnak is azzal használnál legtöbbet, ha hisztéria helyett megpróbálnál empátiával közelíteni a dologhoz. Talán a betegség váltotta ki az öngyilkosságot. Talán az, hogy egy tiszta pillanatában rájött, hogy "elmebeteg" és kétségbeesett.
Nem kell rábízni a gyermeket, de el lehet mondani, hogy a nagymama most beteg, és meg lehet őt látogatni. Talán soha semmi más öröm nem lesz az életében, mint hogy láthatja az unokáit. Nagyon nehéz helyzet ez, de azt hiszem senki nem érdemi meg, hogy egy betegség miatt elveszítse a szeretteit.
Miert is várok itt megértő szavakra vagy támogatásra?Hisz itt is mentálisan beteg emberek irogatnak javarészt-lásd feljebb valamelyik egyetemistának magát megnevező egyént.Mert itt olyan emberek vannak,akik követtek el öngyilkosságot vagy skizofrének ill.üldözéses téveszmések vagy bármi gagyijuk van.
Én meg a másik oldalon állok.Normális többgyerekes anya vagyok.Ez van.Igy látom.Mondom hogy tiszta pillanatában elismerte,hogy igen,azt akarta. :-(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!