Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikrohamom van most?

Pánikrohamom van most?

Figyelt kérdés
a szívem eléggé gyorsan ver. ideges vagyok. még délután felhúzott egy srác, de most full ideges lettem, a kezeim is remegnek picit. van félelemérzet, hogy hétfőn mi lesz a folytatás. meg akarom mondani a srácnak hogy hagyjon békén, és ne bunkózzon.
2015. márc. 13. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem pánikroham!

Csak szimplán ideges vagy, de nagyon.

Nyugodj meg!

A pánikroham ettől sokkal rosszabb!

2015. márc. 13. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:
neked már volt?
2015. márc. 13. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen. Pánikbeteg voltam másfél évig, rengeteg pánikrohammal. És hidd el, hogy az sokkal rosszabb, mint amit te éreztél.

De szerencsére kigyógyultam belőle.

2015. márc. 14. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy fél éves időszak amikor volt pár rohamom, ez valóban nem az. Ez sima idegesség, az oka is meg van. A pánikroham legtöbbször ok nélkül, vagy nem reálisan veszélyes (tömeg, bezártság, magasban lenni, stb.) helyzetben fordul elő.
2015. márc. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!