Miért volt pánikrohamom a marihuanától?
Én is így voltam eleinte. Van néhány tippem, ami nekem segített:
1. Ne igyál alkoholt előtte, mert a zöld egy olyan lelkiállapotba juttat, amiben eleinte nagyon sokat kell gondolkoznod, amig a végére nem jársz a gondalatidnak, és rájössz, hogy nincs mitől félned. Aztán már csak a főgondolatodra koncentrálsz minden pszihikai erőddel, és nem félsz semmitől.
2.A nyugott kornyezet segít, és az ha elvonulsz mindjárt olyan helyre, ahol nem érzed, hogy meg kell felelned másoknak, mert ebben az állapotban rájössz, hogy ez a mi mostani társadalmunkban lehetetlen. Mindenkinek vannak előítéletei, és mindenki keresi a rosszat a másikban.
3. Nasi, és folyadék legyen kéznél. És ha félsz hogy elfelejted holnapra a gondolataid, írd le, másnap olvasva nemfog hülyeségnek tünni, mint az alkoholmámoros irományok. A legközelebbi alkalomal innen folytathatod az elmélkedést.
4. Hetente maximum egyszer lépj ebbe az elmeállapotba(tanács).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!