Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet-e újra pánikrohamom?

Lehet-e újra pánikrohamom?

Figyelt kérdés

Szoval.. 1 hónapja próbáltam ki először a füves cigit,amit sajnos alkohol fogyasztása után vettem használatba,így aztán eléggé kiütöttem magam,pánikrohamom is lett. 1hétre rá józanul újra kipróbáltam,csak pár slukkor szívtam,de újra előjött a szorongás,a pánikroham közeli állapot. Ha a fű ilyen hatással van rám,vajon a többi "cucc" is? (gondolok : speed ,kristály,KATI stb)

Nem arra vagyok kíváncsi,hogy elkezdetek győzködni és szidni,azok tanácsát kérem akik járatosak ebben,vagy esetleg tapasztaltak is!

2011. ápr. 11. 20:36
 1/1 szamóca. ***** válasza:

biztos vagy benne hogy pánikroham volt? a fű okoz a pánikrohamhoz nagyon hasonló tüneteket: légszomj, szájszárazság, gyors szívverés, hideg verejtékezés, szédülés, kezdetben kis hányinger, esetleg hiperventilláció...

nem gondolom hogy a többi cuccnak ehhez lenne köze, az ilyen típusúakat hanyagold mint a fű ha nem jön be. továbbá ha pánikolós vagy hallucinogéneket egyáltalán ne használj.

katit és társait meg egyéb okokból hanyagold, ha már drogozol legalább igényesen csináld, amennyire lehet legalábbis.

2011. ápr. 11. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!