Lehet-e újra pánikrohamom?
Szoval.. 1 hónapja próbáltam ki először a füves cigit,amit sajnos alkohol fogyasztása után vettem használatba,így aztán eléggé kiütöttem magam,pánikrohamom is lett. 1hétre rá józanul újra kipróbáltam,csak pár slukkor szívtam,de újra előjött a szorongás,a pánikroham közeli állapot. Ha a fű ilyen hatással van rám,vajon a többi "cucc" is? (gondolok : speed ,kristály,KATI stb)
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy elkezdetek győzködni és szidni,azok tanácsát kérem akik járatosak ebben,vagy esetleg tapasztaltak is!
biztos vagy benne hogy pánikroham volt? a fű okoz a pánikrohamhoz nagyon hasonló tüneteket: légszomj, szájszárazság, gyors szívverés, hideg verejtékezés, szédülés, kezdetben kis hányinger, esetleg hiperventilláció...
nem gondolom hogy a többi cuccnak ehhez lenne köze, az ilyen típusúakat hanyagold mint a fű ha nem jön be. továbbá ha pánikolós vagy hallucinogéneket egyáltalán ne használj.
katit és társait meg egyéb okokból hanyagold, ha már drogozol legalább igényesen csináld, amennyire lehet legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!