Miért csinálok olyan dolgokat amikről tudom hogy rosszak?
Figyelt kérdés
pl. dohányzás,ivászat sárga földig,vágdosás,gyógyszerezés,iskola kihagyás,stb.2015. márc. 13. 07:05
1/6 anonim válasza:
ha ezt mind teszed, amögött állhat lelki probléma is.
én speciel azért dohányzom, mert jól esik, azért iszom, mert buli van :D suliból meg néha lógok, mert lusta vagyok...
ha komolynak érzed ezeket, menj el pszichológushoz, vagy valami..
19L
2/6 anonim válasza:
Hiányzik az önfegyelem. Gyenge jellemű vagy.
3/6 anonim válasza:
Mert nincs normális család a háttérben.
4/6 anonim válasza:
Ezek lelki hiányérzetre vallanak, csak másban kell keresni a kielégülést, nem az alkoholban meg a kábítószerben, mert nemsokára az utcán a hajléktalanok között találod magas, és ha szerencséd van, akkor valaki még felemel onnan, elvisz valami leszoktatóba, de ha nincs, akkor az utcán a saját ürülékedben fogsz megdögölni. Ez lesz a jövőd!! Úgyhogy inkább iskolába járj, keress normális barátokat, olvass, művelődj, keress olyan lányt, aki érzelmileg kielégít, ha már otthon ennyire el vagy hanyagolva.
5/6 anonim válasza:
Én úgy olvastam valahol, hogy azok nem tudják abbahagyni az ivást, ha egyszer akár csak l pohárral is ittak, mert valamilyen enzim v. nem tudom mi, hiányzik a szervezetükből. Aki ilyen, az egyáltalán nem ihat. Nem véletlen, hogy akik alkoholisták voltak,és azok mind ilyenek, gondolom, azoknak egy kortyot sem szabad inni, mert képtelenek megállni, hogy ne igyanak addig, amíg egyáltalán az eszüknél vannak. Te is ilyen betegségben szenvedhetsz (persze erre a kábítószer nem vonatkozik, meg az iskolakerülésre), tehát egy kortyot se igyál, ha nem akarsz lerészegedni állandóan.
6/6 anonim válasza:
Mert nem volt komoly apad aki feldugja a seggedbe a cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!