Ha 60 miligrammos C vitamint vettem a boltban, akkor abból bevehetek egy nap akár 8at is?
Figyelt kérdés
Mert láttam már 500 miligrammosat is.2010. febr. 14. 23:19
1/8 anonim válasza:
Igen. De általában nem szükséges, ha egészséges vagy.
2/8 anonim válasza:
Van aki naponta 1000 milligramosat szed, de én még nem próbáltam, elég az 500 milligramos is.
3/8 anonim válasza:
200 mg alatt nem érdemes bevenni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Tehát bajom semmiképp nem lesz tőle?
2010. febr. 14. 23:38
5/8 anonim válasza:
A többség szerint nem, de néhányan azt mondják, hogy igen. Szerintem nem. Viszont ha már így akarod szedni, akkor oszd el több részre, ne egyszerre vedd be, úgy jobban hat.
6/8 anonim válasza:
Szent-Györgyi Albert többezer mg-ot szedett naponta jóideig 10 ezret is. Több mint 90 évet élt.
7/8 anonim válasza:
Mi 1000mg-ost szedünk, (napi 1db-ot), de ez lassú felszívódású, tehát egész nap lassan szívódik fel.
Ami nem "lassú felszívódású", az 3-4 óra alatt kiürül a szervezetedből, a nap folyamán többször kell bevenni (ilyenből 500mg-osnál nem érdemes nagyobbat venni, úgyis hamar kiürül a szervezetből).
A 60mg-osból naponta 3x-4x 2-2db-ot szedj be.
Szerintem olcsóbban jönnél ki, ha 1000mg-os "lassú felszívódású"-t vásárolnál, mert ebből csak napi 1 db tablettát kell bevenni, sokkal olcsóbb! :D
8/8 anonim válasza:
Én alapeseteben 500 mg-ot szedek, ha valami bajom van, akkor beszedek akár 4-et is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!