Hogyan változzak meg?
Nos, lehet hogy ez egy kicsit fura kérdés, de ti hogy szoktatok megváltozni? Mert velem az a baj, hoyg szívesen váltzonék ( merészebb ruhák, vadabb haj) de egyszerűen nem merek, nem tudom rászánni, mert félek hoyg aztán az osztályba mindneki báulna meg jól kibeszélnének, és olyan kényelmetlneül érezném akkor magam.
De hogy szánjam rá magam, hogy ne érdekeljen más véleménye?
kérlek, most csak normális válaszokat küldjetek, nekem ez tényleg sokat jelntene, mert nem így meg nem tudok z lenni aki szeretnék, és nagyon kéne normális ember véleménye!
Köszönöm a válaszokat!
Engem soha nem érdekelt, hogy a rosszmájúak mit mondanak.
Igaza van az egyik előttem szólónak, hogy bármit is újítasz, csak akkor viseld, ha tényleg jól érzed benne magad.
Nézz a tükörbe, és ha tetszik amit látsz, akkor valószínű, hogy jól áll neked. Ha pedig jól áll, akkor viseld büszkén. Ha magabitos vagy és ráadásul tényleg jó a cucc vagy az új frizura, akkor az ellenségek 3 dolgot tehetnek.
1. beismerik, hogy menő
2. csöndben maradnak és irigykednek
3. másnap ők is valami hasonlót szeretnének
De a lényeg, ogy nyerő helyzetben vagy!! :)))
juj köszönöm szépen a válaszokat!
nem vok vmi népszerű az osztálybam olyan csöndesebb fajtam kikerülöm a konfliktusokat akármennyie csa tudom!
Igen vannak barátaim, és ők is minidg mondják, hogy merj váltzoni, mert jól állna meg stb..de vhogy akkor is bennem van az az érzés, hogy jaj most mi lesz, (tudom, hogy ez nagyon hülyeség, de félek a tanárok reakciójuktól is ), úgy nem szeretek feltűnést kellteni, szeretek megbújni mindenhol:D de mivel most jön a tavasz úgy gondoltam elég ebből és fejest ugrok a mélyvízbe lesz ami les, akik igazi barátaim azokra úgyis tudok számítani!
és igen nagyon sokat tudtál segíteni, köszönöm szépen
17/L
Előző vagyok. Szerintem nem úgy működik, hogy most unalomból holnaptól másmilyen leszel, mert az olyan jópofa. Ha valóban unod magad, keress inkább magadnak más kihívást, mintsem azt, hogy valahogy megváltozz, mert így elég erőltetett lesz és nem fog menni. Egy másfajta stílus, ruha lehet, hogy jól hangzik, de nem te vagy.
Lehet, le fogsz pontozni, de egy önismereti csoport inkább jól jönne neked, hogy megismerd, milyen is vagy valójában, lehet, még izgalmasabb is, mint megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!