Ki milyen okból járt pszichológushoz és mennyi ideig?
Figyelt kérdés
Hány évig tartott, illetve milyen gyakran járt egy héten.2015. márc. 2. 23:48
1/5 anonim válasza:
Pánikbetegség és enyhe depresszió miatt, kb. 2 évig jártam havonta 1-szer.
2/5 anonim válasza:
Nem sokáig jártam, pár hónapig. Azt hittem nem vagyok normális mert nem tudok egy munkahelyen fèl èvnèl tovább maradni. Annyira megutálom hogy kèptelen vagyok bemenni. De felmondani se tudok. Azt mondta normális vagyok csak magas az "inteligenciám" ès nem való nekem a monoton unalmas munka. Csak az a gáz hogy minden munkahely unalmas ès monoton, főleg fèl èv után. Ilyen művèsz fèle lehetek. Amúgy meg nem okès az önismeretem sem.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Másfél éve járok, eleinte heti kettővel, most már heti eggyel.
Régebben jártam 3 hónapos rövidterápiára, az csak rövid távon segített. A mostani hosszúterápia, elég mély is, ez már nagyon nagy részben átdolgozta a személyiségem problémás részeit, de még van néhány tennivalóm.
Egyébként depresszió, pánikbetegség, párkapcsolati problémák, alacsony önértékelés miatt kezdtem járni. Rendesen személyiségzavaros voltam, anélkül, hogy tudtam volna róla. A fentiek szerencsére már elmúltak (az összes), most már ott tartok, hogy az "új személyiségem" helyét keresem a világban. Izgalmas utazás. :)
5/5 anonim válasza:
5-6 hónapig jártam heti egyszer. Segített, de félbemaradt a dolog pénzügyi problémák miatt. Azóta meg visszacsúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!