3 éve járok pszichológushoz de nincs lényrgi változás?
Nem ertem miert nem fejlodok. Pedig nagyon sokat teszek erte. A pszicho utan mindig megnyugszom de aztan tortenik valami es ujbol padlon leszek. Harom eve jarok es ugyanugy egyedul vagyok nincsen parom se barataim nincs munkam az iskolat otthagytam nem tudom mit akarok az elettol.
Valtsak terapeutat es kezdjem elorol valaki masnal? Harom ev megiscsak harom ev:(
10: "A jó pszichológus is ezt a saját erőt ébreszti fel."
Saját erő, bocsi, de van-e saját erőnk? Szerintem nincs, mert mindent az Isten ad, és tart fenn az Ő lelke éltet mindent, és mindenkit. De ezt a lelkierőt az egó a maga téves eszméi szerint a maga céljaira használja. És nem a lelki fejlődésére annak tisztulására. Mert nem lélek szerint élünk a szívünkre figyelve az érzéseinket követve, hanem a a megfelelést a világnak való elvárást követve. Pénz hírnév, karier, dicsőség vágy stb, Közben a lélek elvan nyomva annak milyensége nem tud megnyílvánulni kibontakozni, mert az emberi-tudat nem engedi. Ne hogy kiderüljön,hogy nem is olyan, mint amilyennek gondolta magát.
De sokáig nem tudja elnyomni lelke milyenségét, mert egyszercsak robban, mint a kukta, amely túlhevül.
Tehát ha nem engedjük ki a gözt apránként egy kis morgás, vagy kisebb pörlekedés formályában, még azt is felvállalva, hogy ezért megvetnek, vagy felháborodást váltunk ki másokban. Mert ez az igaz szívüség, hogy nem mutatom magamat másnak mint ami valójában vagyok.
Mert akkor azt az Isten megbocsájtja, és jóvá teszi.
Így fordítja jóra az Isten a hibáinkat. Azt mondja az írás, hogy az Isten szeretőknek minden javukra válik. Mert nem az a baj, hogy hibát követünk el, hanem az ha nem látjuk nem veszünk róla tudomást. És ezért nem fogadjuk el a másik embert sem olyannak amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!