Személyiségzavaros vagyok?
sok tőről ered a problémád(
gyerekkori elvárások, megfelelési kényszer, tanárnak, apának :-( ez nagyon sok.
szeretem ezt a diszgráfia, diszlexia, figyelemzavaros kifejezéseket.
már idejekorán büntdatot, betegségtudatot ültetnek az emberbe. ezt az állatságot(
oszt itt az eredmény. Vagy egy klassz fiatalember, aki már egyetemre járt, aztán beugrott a mult emléke, és paff lettél(
a szorongás népbetegség lett, mert az emberek lelke elsivárosodik ,szeretetlenek :-( innen ered minden.
Neked is jó szivvel ajánlom az alábbi könyvet, nekem rendes könyv formában is megvan, és a benne olvasottakat saját magamra leforditva igaznak tartom, igy szerintem másra is igazak!!!!
a pannonhalmi Vesperás teát jó szivvel tudom ajánlani szorongás oldónak, valamint a nervenplege gyógynövényes tablettákat. jó hatásfokkal müködnek nekem!
és gondold át amit a könyvben olvastál!
Szeresd magad, a parádat, félelmeidet megértem(megéltem!)
légy jóban önmagaddal, bocsásd meg Édesapádnak mindazokat a dolgokat, amik Téged negativan érintettek gyerekkorodban.
Igyál elég vizet!!!! táplálkozz változatosan, figyelj a tartásodra!!!!-sokat segit ez is!!! tapasztalat!!!-
a testsulyodat pródáld a talppárnákra helyezni ezáltal kicsit megbillen a medencéd, a tartásod egyenesebbé válik, a vállövből eltünik a szorongó feszült érzés, a nyakad megnyulik, ezáltal a keringésed is szabadabb lesz, stb.stb.stb.
remélem segitettem :-) kivánom, hogy mielőbb élhesd az egyetemisták diákéletét!!! üdv. Edit.
Kedves kérdező!
Sok negatív élményben volt részed olyan dolgok miatt, amiben nem voltál és vagy hibás. Sajnos a gyerekek sokszor igazságtalanok és a csoportban elkövetett kirekesztés nagyon gyakori. Hogy valaki tanár lehessen, nem szükséges semmilyen valós alkalmassági tesztet megírnia és a felsőoktatásban sem készítik fel a jövő tanárait az ilyesfajta nagyon gyakran előforduló magatartások kezelésére, ezért az olyan esetek, mint a tied, nagyon gyakoriak. Mivel az ember önértékelése (a gyermekkorban és a tinédzserkorban is) és önképe nagyban függ a környezet reflektálásától, így te elhitted azt, hogy nem vagy okos és tehetséges. Ez a gondolat egészen addig mélyült benned, míg meggyőződéssé vált és onnantól már valóban a teljesítményedet is meghatározta az önmagadról alkotott rossz véleményed. Mivel - szerintem - ezzel a problémával hosszú távon senki sem foglalkozott, ezért a belső félelmek és bizonytalanságok olyan mértékben és sokrétűen hatalmasodtak el benned, hogy szép lassan kialakult a pánikbetegség. Azt tanácsolom, hogy fordulj pszichológushoz vagy pszichiáterhez. A pánik betegség nagyon gyakori és egyre elterjedtebb a mai modern társadalmakban, ne félj- és szégyellj segítséget kérni. Sajnálom édesapádat, nehéz időszak lehet ez neked és az egész családodnak. Próbálj vele beszélgetni, akármiről. Lehet, az elején kicsit furcsa lesz, de nem baj, ha esetlen, gyakorlat teszi a mestert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!