Győrben tudtok jó pszihológust/pszihiátert aki nem akar minden áron gyógyszerrel kezelni?
Igaza van az elsőnek.
De, ha olyan durva pánikbetegséged van, akkor bizony kell a gyógyszer, mert nem fogsz meggyógyulni! Tapasztalat. Én kétszer küzdöttem meg vele. Először abbahagytam 4 hónap után mert babát akartam nagyon. Maga volt a pokol az az egy hét mig leálltam róluk. De az ösztön olyan erős volt hogy leküzdöttem.
Aztán megint előjött. Nem akartam pszichiátert, ezért a kezelőorvosom próbálkozott gyengébb tabikkal amik nem segitettek ezért muszáj volt tovább lépnem mert azt hittem megőrülök a rohamoktól. A pszichiáter irt gyógyszert 3 hét után már éltem a mindennapjaim, elmúltak a tünetek amik megkeseritették az életem. Pánikbetegséggel nem lehet együtt élni ha nem tudod őket kezelni! 2,5 év után azt éreztem hogy jól vagyok már nem kell és szépen fokozatosan doki ajánlására leálltam minden gond nélkül a gyógyszerről. Ennek majdnem 10 éve. Itt-ott volt hogy éreztem rámtör a pánik (aminek tudom az okát: rettegek hogy infarktust kapok, a gyakori családon belüli infarktok miatt, de kivizsgáltattam magam, oszt megnyugodtam, ilyenkor aztán minden ok.), de végül is már megtanultam kezelni, addig mondom magamban hogy jól vagyok, nem vagyok beteg, nem kapok infarktot,stb.. hogy átmegy rajtam. De mondom ez nagyon ritkán van. Már jó ideje nincs is, kopp kopp. De ha elkap véletlenül, leküzdöm, mert mindig tudom mi váltsa ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!