Beszéd közben nemtudok kimondani pár szót egyszerűen nem megy, miért?
Figyelt kérdés
Tehát beszélek és mondjuk van egy szó pl: kutya (k a kezdőbetű) és ezt a szót nemtudom kimondani.
Ilyen betűk még pl: k,t,p
Tehát azok a szavak amik ezzel kezdődnek nemtudom kimondani ha valakivel beszéleg de ha tök egyedül vagyok akkor simán kitudom meg minden.
2008. aug. 23. 23:06
1/11 anonim válasza:
ha egyedül vagy és ugyeszel akkor kitudod mondani?eztakarod mondani?
3/11 anonim válasza:
akkor ez lelki eredetü vagy szihésen van ez nálad. nem?nincs kisebbség érzeted?
4/11 anonim válasza:
Szerintem is pszichés.Szerintem izgulsz már akkor,mikor tudod,hogy nemsokára ki jön az a szó,és ki kellene mondani,izgulsz,és nem tudod majd.Szerintem azt kellene mellőznöd,hogy izgulj.Vedd lazán,ne gondolkodj!
5/11 A kérdező kommentje:
Ja csak nem nagyon megy próbálom kimondani de megakad a nyelvem.
2008. aug. 24. 12:01
6/11 anonim válasza:
elösször nyugodj meg,és nelegyen kisebbségérzeted emiatt!Másnak is van hibája ez még semmi azokhoz képest!
Hidd el ha megnyukszol és nemidegeskedsz emiatt akkor kidutod majd mondani!
8/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam.
2008. aug. 28. 09:18
9/11 anonim válasza:
nemvagy ideges de kisebbségézet ez miatt?mert attol is lehet
10/11 anonim válasza:
mostanában nekem is ez van hogy vannak szavak amiket kb ötödjére sikerül kimondaom
hadarok ideges vok... ls elkezdtem kicsit dadogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!