Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológus észre veszi ha...

A pszichológus észre veszi ha hazudok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 03:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Vigyázz !

A nagy bűnözök szemrebbenés nélkül hazudnak.

BKV,Kulcsár bróker,Diktatorok,politikusok,stb.

2010. febr. 17. 10:09
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológus tudja,hogy hazudsz és azt vizsgálja,hogy miért.
2010. febr. 19. 09:01
 23/28 anonim válasza:
93%
Segíteni csak annak lehet aki kéri ezt, s elfogadja. Mi értelme akkor hazudni?!
2010. febr. 26. 06:08
 24/28 anonim válasza:
58%

Szerintem észre. Amúgy furcsa hogy szinte ugyanez a "problémám". Rengeteg bántódás ért, amiket évekig el kellett tűrnöm, miközben egyre többet gondolkoztam az öngyilkosságon. El akartam menni (önszántából) pszichológushoz, aztán mégsem mentem el. furcsa, h 7 évig magamban is tartottam, de utána nem bírtam, és kijött belőlem. Lehet, hogy a "fal" akadályoz...próbáld meg kiadni magadból a dühöt vagy akármit amit érzel, próbálj őszintén beszélni a pszichológussal, mert ő segíteni szeretne :) szerintem segíteni.

u.i.: a kérdésedre válaszolva: szerintem észrevenné, mert sok olyan ember is képes észrevenni, akik nem tanulnak pszichológiát, hát még egy pszichológus... :) [de lehetőleg ne "ijedj" meg, mert tényleg csak segíteni szeretne.

2010. jún. 21. 18:59
 25/28 anonim válasza:
100%

18:59es vagyok

amúgy attól pedig végképp ne félj, hogy elmondja a legbelső érzéseidet az embereknek, mert titoktartási kötelezettsége van.

2010. jún. 21. 19:00
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

ha pszicholódusnak hazudsz, akkor magadnak hazudsz.

őszintén szólva én nem használnám a hazugság szót. ennyi erővel minden paciens hazudik. csak valaki szándékosan, valaki meg tudattalanul. a lelki problémák a valóság elferdítésével kezdődnek. ezt lehet hazugságnak is nevezni.

2010. aug. 4. 16:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szembesíteni sem fog vele.
2010. aug. 4. 17:09
 28/28 anonim ***** válasza:
Már eltelt elég hosszú a kérdésed kiírása óta. Most hogy vagy? Jobb lett már valamivel?
2010. aug. 6. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!