A pszichológus észre veszi ha hazudok?
Vigyázz !
A nagy bűnözök szemrebbenés nélkül hazudnak.
BKV,Kulcsár bróker,Diktatorok,politikusok,stb.
Szerintem észre. Amúgy furcsa hogy szinte ugyanez a "problémám". Rengeteg bántódás ért, amiket évekig el kellett tűrnöm, miközben egyre többet gondolkoztam az öngyilkosságon. El akartam menni (önszántából) pszichológushoz, aztán mégsem mentem el. furcsa, h 7 évig magamban is tartottam, de utána nem bírtam, és kijött belőlem. Lehet, hogy a "fal" akadályoz...próbáld meg kiadni magadból a dühöt vagy akármit amit érzel, próbálj őszintén beszélni a pszichológussal, mert ő segíteni szeretne :) szerintem segíteni.
u.i.: a kérdésedre válaszolva: szerintem észrevenné, mert sok olyan ember is képes észrevenni, akik nem tanulnak pszichológiát, hát még egy pszichológus... :) [de lehetőleg ne "ijedj" meg, mert tényleg csak segíteni szeretne.
18:59es vagyok
amúgy attól pedig végképp ne félj, hogy elmondja a legbelső érzéseidet az embereknek, mert titoktartási kötelezettsége van.
ha pszicholódusnak hazudsz, akkor magadnak hazudsz.
őszintén szólva én nem használnám a hazugság szót. ennyi erővel minden paciens hazudik. csak valaki szándékosan, valaki meg tudattalanul. a lelki problémák a valóság elferdítésével kezdődnek. ezt lehet hazugságnak is nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!