Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológus észre veszi ha...

A pszichológus észre veszi ha hazudok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 03:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. febr. 14. 03:00
 12/28 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom miről is beszélhetnék vele.

Az érzelmeimről nem tudok, sokkal könnyebb ha leírom őket. Még most amit írok, igazából sose tudnám valaki szemébe mondani. De magamban eltudom fogadni.

Csak egy barátom van akire bármikor számíthatok. De még ő se tud mindent rólam!

Az a legfurcsább, hogy most, ahogy leírtam ezt a pár sort megkönnyebbűltem ( egy kicsit).

2010. febr. 14. 03:04
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Írd le, és add oda neki. Onnantól már menni fog.
2010. febr. 14. 07:47
 14/28 anonim ***** válasza:
90%

Át lehet verni, de nem érdemes, mert akkor teljesen más irányba mehet el a beszélgetés, talán az egész terápia. Mondjuk sok esetben rájöhet, mikor hazudsz. Vannak mindenféle metakommunikációs jelek, amiket lehet te nem is veszel észre, de neki egyből feltűnik, és ezeket tudatosan irányítani elég nehéz.

Én hasonló problémákkal küzdöttem-küzdök mint te. Csak azzal ellentétben, hogy te azt mondod sok munkával építetted fel a faladat, addig én nagyrészt tudat alatt csináltam ezt, és nagyon meg akarok már szabadulni tőle. Apámmal sajnos a mai napig nem jövök ki jól, és erről tudom, nem csak ő tehet... Változnom kell, mert ez nem nagyon mehet így tovább. Bocs, hogy a saját problémámat írtam a kérdésedhez, de egyben érdekelne is, hogy miért jó neked ez a fal? Biztonságot ad, hogy így majd megóvod magad mindenféle sértéstől, stb.?

20/F

2010. febr. 15. 09:01
 15/28 A kérdező kommentje:

Biztonságot ad.

Rengeteg minden történt velem.

Amik elé ha húztam volna falat akkor beleőrülnék az életembe.

Régebben mindig ezt mondogattam: Mindenkinek ugyan olyan nehéz az élete, csak mindenkinek másképp.

De amikor látni a TV-ben a sok rinyáló milliárdos tinit ( VIVA ) akkor nem tudom mi is zajlik körülöttem.

Tudom, hogy beteg vagyok!

Többször is megakartam ölni magam, de valamiért végűl itt maradtam.

Sokszor nem is értem a világot.

Ilyeneken gondolkozom: Csak ez a világ van. És innen nincsen menekvés. Ezek a gondolatok. A kezem, a halál minden itt van és nincsen egy hely sem ahová el tünhetnék.

Szivesen vagyok egyedül, nem szeretném ha valaki vendégségbe jön. Nem tudom csapatban dolgozni stb.

2010. febr. 15. 19:23
 16/28 A kérdező kommentje:
Ha nem húztam volna falat...
2010. febr. 15. 19:23
 17/28 A kérdező kommentje:
( Csak kijavítottam )
2010. febr. 15. 19:24
 18/28 anonim ***** válasza:
31%

Írod:

"...már 10 éve működik!

Nem akarom, hogy egy idegen felborítsa a falat amit apró és pontos munkával felépítettem...!

TÚL sok az ellentmondás, a többi kommenteket nem is nézve

Pszichológus doktorként az alábbiakaat tudom hozzáfűzni:

1. Nem működik, mert hazudni akarsz. (egy pszichológusnak, akinek 'tök mindegy', ha kötelezően jelensz meg!)

2. Idegenektől kérsz tanácsot. (névtelen fórumon)

3. Nem apró munka! (10 éve ezt csinálod)

4. És pontos sem, hiszen éppen a "fal" akadályoz.

Ha segíthetek szívem teljes szeretetével a legnagyobb "próblémában", nevezetesen abban, hogy erre büszke is vagy, akkor privi, vagy ilyesmi-ben, ígérem, mindent megteszek!

2010. febr. 17. 02:32
 19/28 anonim ***** válasza:
45%

Írod:

"...már 10 éve működik!

Nem akarom, hogy egy idegen felborítsa a falat amit apró és pontos munkával felépítettem...!

Ha pszichológus doktorként szólhatok, akkor az alábbiakat gondold át, kérlek: (a többi kommentedre nem is reagálok, egyelőre)

TÚL sok az ellentmondás, azaz:

1. Nem működik, mert hazudni akarsz. (egy pszichológusnak, aki a TE 'érdekeidet' képviseli!

2. Idegenektől kérsz tanácsot. (névtelen fórumon)

3. Nem apró munka! (10 éve csinálod)

4. És pontos sem, hiszen éppen a "fal" az, amire nincs szükséged.

Ha segíthetek szívem teljes szeretetével a legnagyobb "próblémában", nevezetesen abban, hogy erre miért is vagy ily büszke, akkor privi-, vagy ilyesmiben, ígérem, mindent megteszek!

Légy jó, vigyázz magadra!

u.i. Elgondolkodtató, hogy miért mindig hajnali 3 körül vagy fent a neten/fórumon.

Jó éjt :)

Ha még mindig az a kérdések ezek után, hogy hazudhatsz-e, a válaszom: igen!

2010. febr. 17. 02:48
 20/28 anonim ***** válasza:

Mindkettő utolsó, magam voltam. Kibővítettem, mivel szerettem volna még.

És nem a technikában vagyok otthon, ezért mindenkitől elnézést kérek!

2010. febr. 17. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!