Mentálisan teljesen le vagyok fáradva, mit tegyek? 17/L
Figyelt kérdés
Bővebben annyiról lenne szó, hogy akármennyit alszom soha nem érzem magam kipihentnek, ingerlékenyebb vagyok, egyszerűen már figyelni se tudok órákon vagy ha mondanak valamit, és emlékezet kiesésem is van. Kb. 2éve kezdődött és csak súlyosbodik.
Mi lenne a megoldás? Kérlek segitsetek!
2010. febr. 12. 15:57
1/18 A kérdező kommentje:
Majdnem elfelejtettem irni, hogy ebből kifolyólag elég sokszor van rossz kedvem, azt hiszem már depressziós vagyok és szinte semminek nem tudok már örülni. :(
2010. febr. 12. 15:58
2/18 anonim válasza:
Ennek ezer oka lehet. Sokmindent kellene tudni rólad, hogy többet mondhassunk.
Rendeben vagy-e lelkileg, vannak-e személyes problémáid?
Rendesen táplálkozol-e, vagy netán fogyózol?
Mozogsz-e eleget vagy csak otthon ülsz?
3/18 anonim válasza:
Jó lenne egy vérvétel, nálam a vashiány okozta ezt.
4/18 anonim válasza:
AZ én tippem vashiányos-vérszegénység.Vastabletta.
5/18 A kérdező kommentje:
rendesen táplálkozom, nem fogyózom, hát mozoghatnék többet is a friss levegőn és sokat ülök a gép és tv előtt ebben a rossz időben, mivel utálom a hideget és a telet. A magán életemmel most minden OK, de múltam elég rossz volt, lehet hogy az is közre játszik. A rossz múlt alatt annyit értek hogy apám rajtam élte ki a szadista hajlamait,sokszor bántott, lek.urvázott stb. De szerencsére 3 éve külön élek tőle jó messze...
2010. febr. 12. 16:21
7/18 A kérdező kommentje:
muszáj? :(
2010. febr. 12. 16:23
8/18 anonim válasza:
Nem muszáj. Nekem tökmindegy :D
9/18 A kérdező kommentje:
...
2010. febr. 12. 16:44
10/18 anonim válasza:
Ez nem muszáj kérdése, igaza van a kollégának. Meg akarod tudni az okokat vagy nem? A vérszegénysééget célszerű kivizsgálni, azt meg a laorban csinálják. A vérvétel csak egyetlen pillanatig fájhat, amíg a tűt beléd nyomják. Utána alátesznek egy kis fiolát, amibe vér folyik, aztán ezt kétszer kicserélik, hogy három külön fiolában legyen, rányomnak egy gézdarabot, és kihúzzák a tűt. A vérvétel alatt, ha benne van a tű a karodban, már nem fog fájni, csak egy kis kellemetlen nyomást érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!