Ezek a tünetek minek a jelei lehetnek? Szorongás? Vagy pánikbetegség?
Figyelt kérdés
Szorongó vagyok. Kerülöm az emberek társaságát, inkább olyan magamba forduló vagyok. Vannak barátaim, velük szoktam beszélgetni. De a suliban nem. Ott, akkor szorongok nagyon, amikor felelni kell, vagy valamit kell csinálnom mindenki előtt... például tesiórán távolt ugrani vagy ilyesmi, azt általában nem merem.
Nem szeretek nagy társaságban lenni, ahol sokan vannak, mert akkor mindig kellemetlenül érzem magam.
Néha szokott fájni a mellkaasom, de csak ritkán és nem olyan vészes. viszont egy hete nagyon elkezdett fájni, és folyamatosan fáj. Múlt este nem tudtam aludni mert olyan rosszul voltam, hogy szinte úgy éreztem kiesik a szívem a helyéről annyira hevesen vert. Ez mitől lehetett?
2015. febr. 19. 15:04
1/3 anonim válasza:
Szia lehet a sok idegeskedestol. Szerintem szorongasod van. Nekem is fajt a melkasom regen az idegeskedestol meg rosszul voltam sokszor azt mondtak nekem is szorongasom van. Irtak frontin es jobb lett sokkal. Mert nekem szprnyu halalfelelmem is volt es az is elmult de azt mondtak ez nem panik. Viszont engem elotte alaposan ki vizsgaltak es ezt javaslom neked is hogy elotte kerj kivizsgalast. Jobbulást :)
2/3 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál és nem talált semmit, ami magyarázatot adna a rosszul létre. írt fel nekem is frontint, de nem szeretném beváltani, mert azt mondta a doki, hogy ha rendszeresen szedem, akkor rá lehet szokni. Meg attól még, hogy ettől jobb, attól még nem oldódik meg az a probléma, ami ezt kiváltja. De nem tudom, mit kell csinálni ilyenkor, amikor rosszul vagyok, mert ez így nem jó. nagyon rossz. nincs valami megoldás, a nyugtatón kívül.
2015. febr. 19. 19:25
3/3 anonim válasza:
Ez szociális fóbia. Olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!