Hogyan hagyjam abba a vagdosast? Mit tegyek ellene? 14L
maszturbálj
rágózz
gépezz
soroljam még? :D
Tele van az ország ifjúsági mentálhigiénés osztályokkal, szervezetekkel, stb. Ha nem félsz a telefonálástól/e-mail írástól, akkor keress egy hozzád közelit és érdeklődj a lehetőségeidről.
A másik lehetőség a háziorvos felkeresése aki szintén majd megmondja, hogy mit lehet tenni ilyen helyzetben. Mivel rádszálltak a többiek, én a helyedben ezt minél előbb elrendezném és addig kivennék egy kis "betegszabit". Ha pedig nagyon bedurvul a helyzet, akkor ideje lenne iskolát váltani, hacsak nem ez az utolsó éved.
Egyébként meglepődnél te is, hogy a többi retardált mivel vezetheti le a feszültséget... Drogok, alkohol, cigi.. Ők sem jobbak nálad, sőt. Csak azt nem értem, hogy a tanár amikor meglátta, miért nem engedte meg, hogy visszavedd? Meg miért nem jelezte az ofőnek, hogy probléma van? Manapság már ennyire beleszarnak az egészbe?
6: Mostanában miért futok össze egyre több olyan emberrel, akik nem képesek olvasott szöveget értelmezni?
Te írtad ezt: "Az osztály társaid (sic) gúnyolódtak, és a tanárod mit csinált? Nem szólt érte? [...] Elnézte ahogy nevetgélnek rajtad a társaid?"
Én meg erre válaszoltam ezt: "Gondolhatod, hogy [megj.:a diákok] nem a tanárok előtt csinálják az ilyent...
De nyilván látta és leszarta. Erre reagáltam a feljebbi bejegyzésemmel:
"Csak azt nem értem, hogy a tanár amikor meglátta, miért nem engedte meg, hogy visszavedd? Meg miért nem jelezte az ofőnek, hogy probléma van? Manapság már ennyire beleszarnak az egészbe?"
Egyébként naiv kérdés volt. Már nálunk a 90-es években is beleszartak a tanárok mindenbe. Vernek valakit a többiek? Kit érdekel. No de ha az egyik gyereknek az anyja is ott tanított és a srác akit megtámadtak nekiállt kruvaanyázni, akkor világméretű botrány kerekedett belőle. Még a tanár is leszerelte az áldozatnak a fejét. Szar dolog Kruvaországban gyereknek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!