Mindig fáradtnak érzem magam. Mit tegyek?
15 évesen kávé és energia ital? Felejtsd el!
El kéne menned vérvételre, ahol a Vas szintedet is megnézik. Vashiány okozhat fáradságot!
Addig is vegyetek Mannarax Szentgyörgyi port, immunerősítésre is nagyon jó, de a vasat is szuperül pótolja és természetes anyag, nem gyógyszer!
Ja és anyukádnak mindenképpen szólj, ne magadtól szedj bármit is!
Nincs vitaminhiányod? Én attól voltam extrém fáradt, majd elkezdtem szedni és sokkal jobb lett. Vagy nem iszol elég vizet (minden 20kg után +1 liter)
Először ezeket próbáld meg orvosolni, ha ettől sem jobb, akkor vérvétel
15 éves fiú vagy lány? Ha lány mióta menstruálsz?
Teljes vérképet csináltass vassal együtt. Lehet vas vitamin és ásványianyag hiány. Most már néha van napsütés, menj sétálj, ülj ki, hülyéskedj kint a többiekkel.
Sportolj.
Régebben mikor feküdtél és keltél? Lehet, hogy ha sokat változtattál akkor az zavar be.
Lehet, hogy a tanulás v más miatt izgulsz, utána nem jól alszol. De az esetleges lelki okokat Neked kell kideríteni magadról.
Kávé, energiaital csak az adott pillanatra/órára jó, utána rosszabb.
Sőt ha jól tudom az energiaital hosszú távon elősegíti a szervezetből a vitaminok ürülését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!