Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 1 hónapig voltam pszichiátrián...

1 hónapig voltam pszichiátrián, nem gyógyultam loturnyit se . Akkor most már megölhetem magam?

Figyelt kérdés

Nem tudom ,hogy a retekbe bénul csak úgy le az izmom,most például az egész bal herém és combom minden nap és nagyon fáj és tudom ,hogy saját magamnak okozom de annál jobban fáj.Nem merek még most se utcára menni, nem vagyok meleg (csak lányokra áll fel, probáltam már verni fiúkra is de semmi)szóval tökileg hetero vagyok,de agyilag mindenféle

saját kutyámra kéztetést érzek hogy megtunkoljam lehet röhögni de már mindent megpróbáltam,1 hónapja mielőtt befeküdtem ,úgy kellett leszedni a kőtél-röl.MIÉRT VAN NEKEM ILYEN JÓ CSALÁDOM??Bátyám 2-6ig látogatott anyám apám szabadságot vettek ki miattam munkahelyükről.Hogy őszinte legyek eddig még a családom miatt nem sikerült kinyírni magam ,ha meghalnék apám,anyám 100% öngyilkosok lennének bátyám lelkileg ősszetörne,nagyanyám szívrohamot kapna.

De már nem bírom ezt a szenvedést még barátnőm se volt azt se tudom már ki vagyok mibe vagyok jó,meleg vagy hetero vagyok-e? Eddig csak lányokra vertem ki de nem vagyok biztos benne mi a retek vagyok.Megváltás lenne a halál ilyen szenvedésből de a családom miatt nem tudom megtenni és belülről egyre jobban kínzom magam mert tudom hogy a családomnak milyen sz@@@@r lenne ha meghalnék.Mindenkinek azt hazudom ,hogy jobban vagyok miközben még szarabbul amikor befeküdtem . Most vagyok 12. érettségi a családomba mindenki orvos ,tanár, saját cég , bátyám is kitünő tanuló volt , én meg??Apám azt mondta ,ha nem bukok meg kapok egy f@@sza számitógépet megis kaptam de hogy 9 2-esem volt év végén és erre kaptam meg????? VICC vagyok . Bárcsak megse születtem volna ,szarok az egészre.

2015. febr. 12. 13:29
1 2
 11/12 anonim válasza:

"Ne kárhoztasd tovább magad!

"Ki ítélne kárhozatra?" Róma 8:34

Ne haragudj tovább magadra,azért mert bizonyos területen még mindig küzdelmeid vannak!

Ha olyan dologról van szó,amelyben még fejlődnöd kell,nem baj...ha foglalkoztat a dolog,de ne hagyd,hogy felemésszen!

Valamin mindig dolgozni fogsz,tehát tanuld meg különválasztani azt,hogy ki vagy Krisztusban,mert az már egy elrendezett dolog!

Nincs tehát mostmár semilyen kárhoztató ítélet,azok ellen akik a Krisztus Jézusban vannak (Róma8:1)

Mivel Isten Krisztusban kiválasztott,ezért az ő szemében mindig elfogadott vagy,és mindig közeledhetsz hozzá...

Az,hogy ki vagy nem azon alapul,mit teszel.

Az hogy,ki vagy üdvösségedet határozza meg,amit teszel az a jövendő mennyei jutalmadra van hatással.

Isten nem kárhoztat,te kárhoztatod saját magadat.

Isten soha.

Ki ítélne kárhozatra?

A meghalt,sőt feltámadt Jézus Krisztus,aki az Isten jobbján van,és esedezik is értünk"Róma 8:34

Minden alkalommal amikor elbuksz Krisztus közben jár érted,és vérét ajánlja fel engesztelésül bűneidért.Ezért Isten elfogadottnak lát.

Ne hasonlítgasd magad másokhoz!

Te te vagy,és soha nem leszel valaki más.

Krisztusban mindannyian egyenlőek vagyunk!

Ha tehát valaki mégis kárhoztatna állj rá,erre az igére..

"Ime az én Uram,az Úr megsegít engem ki mer bűnösnek mondani?

Mindnyájan szétmállanak ,mint a ruha moly rágja meg őket

Ézsaiás50:9" "

Idézet a Mai ige oldal mai kiadásából

2015. febr. 19. 17:28
 12/12 anonim válasza:
Isten folytó szeretettel szeret,tudom hogy hihetetlenül hangzik,ő akart ilyennek,mert neki és én is így érzem tökéletes vagy..itt mindannyian..és ha neki az vagyok nem érdekel más...problémát,gondot csinálnak az emberek abból ami NEM az...mert valaki azt mondja a tökéletes ez meg az...mit ér a szava Istennel szembe...ő ismer,ő alkotott,szeret mert vagy neki.Azzal megy el az idő,hogy aggodtok,szeressétek őt,a tervét,magatokat,mert ti is a tervei vagytok,szeressétek a másikat,mert mind egy szeretetből fakadó terv részei vagytok..szeressetek,olyan szeretettel,ahogy ő gondosan kitalált,és kitalálta a napot..gyönyörűek vagytok az én szememben..hátmég Istenében,és nem kellenek a lehúzó,megfelelelni akaró szavak,a szívetek szabad...
2015. febr. 20. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!