Van valami negatív hatása a hosszútávú Antidepresszáns szedésnek?
Elkezdtem abbahagyni de megint kezdem érzeni a problémákat amire szedem, most bizonytalan vagyok szedjem e tovább vagy sem. 3 éve szedem, ha mondjuk 5 évig szedem vagy 10 évig abból lehet baj?
Lehetőleg olyan válaszoljon akinek erről van információja is.
Toleranciát nem okoz, vagyis ha hatott az elején, akkor 5 év múlva is fog. A felezési idő nem minden. A serlift felezési ideje pl 26 óra, vagyis napok alatt töredékére csökken. Ez abban érhető tetten, hogy hirtelen letevéskor néhány nap múlva be is üt a krach. Ha viszont nagyon lassan van letéve, utána még ha teljesen ki is ürül, hónapokig-évekig jó lehet a helyzet.
Letenni irtó lassan kell kb a teljes szedési idő negyede alatt. Nincs viszont rá garancia, hogy nem tér vissza a baj, viszont kevésbé lesz intenzív. Ámbár jobban bosszant.
Én elkezdetem szedni 2 év szedés és 3 év szünet után újra. A hatás - úgy tűnik, mivel még csak a 2.hónapban vagyok - megegyező lesz, ellenben az első pár hét nem egészen olyan volt, mint első alkalommal. Az is igaz ellenben, hogy most kevésbé mélyről indultam és jóval kevesebb nyugtatót szedtem mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!