Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt pszichológus, aki...

Van itt pszichológus, aki beszélgetne velem?

Figyelt kérdés
Nagyon közel vagyok ahhoz, hogy feladjam. Nincs senki, akinek elmondhatnám a problémáimat és tanácsot adna, de egyelőre nem tudok járni terápiára. Azt se tudom, hogy el fogok-e jutni odáig... Muszáj beszélnem egy szakemberrel, nem hiszem el, hogy nincs sehol egy "webpszichológus", akivel lehetne hosszabb távon beszélgetni. Nem vagyok már tini, közel járok a 30-hoz és a problémáim eléggé komolyak. Valaki segítsen légyszi!

2015. febr. 3. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nem hiszem, hogy itt találsz pszichológust és ha mégis akkor azt kétlem, hogy ingen kezelne.

De találhatsz ezen az oldalon olyan embereket akik meghallgatnak.

2015. febr. 3. 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy néha nagyon jó volna segítséget kapni, főleg ha már kimondjuk, hogy szükségünk van rá, de sajnos a megfelelő helyen kell kérni ahhoz, hogy legyen is belőle valami. Ez itt nem az a hely, ahol pszichológust találsz. Még ha találsz is, neki az a munkája hogy embereket hallgat egész álló nap. Szerinted komolyan még hobbiként is ezzel foglalkozna, ráadásul ingyenesen egy anonim weboldalon? Ennek nagyon nagyon kicsi az esélye.

Másrészt vannak dolog, amiken nem csak egy szakember segíthet. Ha a megoldáshoz egy terápia kéne, akkor amúgy se volna elég, hogy a neten levelezgettek. Ha meg csak az a lényeg hogy valakinek beszélhess és elmondhasd a dolgaidat, itt rengeteg segítőkész egyén van, de senki sem pszichológus, max annak tanul, olyat találni néha.

Milyen jellegű problémáid vannak, ami miatt muszáj, hogy szakember legyen az, akivel beszélsz?

2015. febr. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!