Nincs életem, mit tegyek?
Azt szeretnéd, hogy szeressenek, hogy legyenek barátaid stb. én is voltam, de hál'istennek ebből sikerült kigyógyulnom. :)
Pedig ez fordítva működik, ált. nem azzal kell foglalkozni, hogy engem szeressenek, hanem azzal, hogy én szeressek másokat!
Ha mindig önmagunkkal foglalkozunk, akkor ebben úgy bele tudunk gubancolódni, mint egy majom a cérna gombócba. :))
Hidd el, én ezt tapasztalatból tudom, és jobb ha nem esel te is ebbe a csapdába!
Első! Jó nagy bunk.ó vagy! Te úgy szoktál ismerkedni, barátkozni, hogy otthon mosol, főzől, takarítasz? És attól te boldog is vagy? Jó sivár életed lehet, gratulálok hozzá! Csak így tovább!
Én azt mondom ne bízz meg egyből senkiben, ezért használnak ki! Előbb csak ismerkedj a másikkal, ismerd meg, kb. fél év mire rendesen megismersz egy másik embert! Tesztelgessed és figyeld hogy hányszor mond önmagának ellent, mert ha ilyen van akkor hazudós! Ismerkedj a neten ha nem jársz el semerre. Ott be tudod igazolni a face-en, majd tudtok akár személyesen is találkozni. Ha másként nem megy, levelezzél, stb. A többi kialakul, de ha igazi barátot akarsz vele érdemes személyesen találkozni, beültök valahová, dumáltok, esztek, isztok és jól fogjátok érezni magatokat, ha van közös érdeklődésetek, témátok! Sok sikert! Ne add fel! Nem kell sok barát elég néhány, de azok legyenek olyanok, akikre bármikor számíthatsz, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!