Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincs életem, mit tegyek?

Attila2438 kérdése:

Nincs életem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb alról szól egy napom,hogy reggel felkelek bemegyek suliba hazajövök,és egész nap gépezek.Ez megy már lassan hét éve.Soha nem volt nagy baráti kapcsolataim...de manapság már csak 1 van akivel jól kijövök,de vele sem tudok minden nap találkozni.Az évek során annyi ember használta ki a bizalmamat,hogy már nagyon nehezen bízok meg bárkiben is.Azok a megalázások,amik a bizalmam miatt történt a géphez ragasztott,mivel akkoriban semmien edzésre nem jártam,semmire.Az utóbbi 1-2 évben próbáltam változtatni,de egyszerűen nem megy,mivel valahogy nem érdekel semmi.Szóval a sociális életem kb 0,és nem is tudom hova kéne mennem barátkozni másokkal...Valahogy tudom,hogy ez baj hogy hazajövök és csak a gép,de egyszerűen egy nap olyan mintha megjártam volna egy háborút,és nem akarok semmi mást.

#Nincs-életem-mit-tegyek
2015. jan. 30. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
rossz lehet annak aki jódolgába nemtudja mit csináljon. esetleg főzz magadra kaját meg moss, takaríts, vasalj.
2015. jan. 30. 14:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2015. jan. 30. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbálj barátokat szerezni/beszélgetni. Sportolni stb
2015. jan. 30. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt szeretnéd, hogy szeressenek, hogy legyenek barátaid stb. én is voltam, de hál'istennek ebből sikerült kigyógyulnom. :)

Pedig ez fordítva működik, ált. nem azzal kell foglalkozni, hogy engem szeressenek, hanem azzal, hogy én szeressek másokat!

Ha mindig önmagunkkal foglalkozunk, akkor ebben úgy bele tudunk gubancolódni, mint egy majom a cérna gombócba. :))

Hidd el, én ezt tapasztalatból tudom, és jobb ha nem esel te is ebbe a csapdába!

2015. jan. 30. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Első! Jó nagy bunk.ó vagy! Te úgy szoktál ismerkedni, barátkozni, hogy otthon mosol, főzől, takarítasz? És attól te boldog is vagy? Jó sivár életed lehet, gratulálok hozzá! Csak így tovább!

Én azt mondom ne bízz meg egyből senkiben, ezért használnak ki! Előbb csak ismerkedj a másikkal, ismerd meg, kb. fél év mire rendesen megismersz egy másik embert! Tesztelgessed és figyeld hogy hányszor mond önmagának ellent, mert ha ilyen van akkor hazudós! Ismerkedj a neten ha nem jársz el semerre. Ott be tudod igazolni a face-en, majd tudtok akár személyesen is találkozni. Ha másként nem megy, levelezzél, stb. A többi kialakul, de ha igazi barátot akarsz vele érdemes személyesen találkozni, beültök valahová, dumáltok, esztek, isztok és jól fogjátok érezni magatokat, ha van közös érdeklődésetek, témátok! Sok sikert! Ne add fel! Nem kell sok barát elég néhány, de azok legyenek olyanok, akikre bármikor számíthatsz, szerintem.

2015. jan. 30. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
4-es, ne is haragudj, de ez hü.lyeség, amit leírtál. Persze hogy azt szeretné, hogy őt szeressék! Ne mond, hogy te nem vágysz szeretetre. Még együttes is van, aki megénekelte: "Úgy szeretném, hogy szeressenek!" Nem ismered a számot? Mindenki erre vágyik, olyan nincs, hogy arra vágyjál, hogy te szerethess, kell a visszafelé való szeretet. És most nem a szerelemről beszélek, hanem a szeretetről, ami minden élőlényt éltet! Nem egy dal erről szól, talán ez sem hiába örök téma, mint a szerelem is.
2015. jan. 30. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
2015. jan. 30. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!