Mi okozhatja, már majndnem aludnék, és egy villanást érzek?
Mostanában én sem alszok jól, bár nekem nem ilyen problémám van, inkább csak félálomban forgolódok sokat. Nem vagyok tudatomnál, csak másnap gondolom végig, hogy mennyi mindent "összeálmodtam" tulajdonképpen és hogy valószínű ezek nem álmok voltak, hanem gondolatok. Stresszes időszakon vagyok túl, ez gondolom ennek az utóhangja.
Mindenesetre vettem tegnap egy doboz magne B6 álmot. Este ki is próbáltam és nem tudom, hogy ez placebo hatás, vagy tényleg jó volt, de olyan jól aludtam, hogy elmondani nem tudom. :)
Bár nem tudom milyen villanásra gondolsz, de próbáld meg jobban kifárasztani magad a nap folyamán. Fizikailag és pszichikailag egyaránt, hátha akkor elmúlik. A pszichés problémák egyik első jele, hogy nem tudsz jól aludni, ez is lehet simán, de csak te tudhatod, hogy van e valami olyan probléma az életedben jelenleg, ami ezt okozza.
Ha nem múlik el, akkor fordulj orvoshoz a dologgal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!