Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szasztok 20 eves fiu vagyok...

Szasztok 20 eves fiu vagyok lenne par kerdesem?

Figyelt kérdés
A rivotril antidepresszans? mert panikbetegseget diagnoztizaltak de nekem nagyon az az erzesem hogy ez nem csak sima panikbetegseg depresszio is lehet kitoltottem par tesztet mind pozitiv egesznap szorongok most kuldtek el pshyhologushoz nem adtak csak nyugtatokat andidepresszansokat nem a pshyhologus kitud gyogyitani a depressziobol gyogyszer nelkul? Most csutortokon van beutalom vagy ha ugy latja majd ugyis visszakuld a pshihiaterhez hogy adjon gyogyszert?

2015. jan. 26. 15:00
 1/1 anonim ***** válasza:
A pszichiáter küldött el a pszichológushoz? Én legalább is így értem. Valószínűleg nem állapított meg komolyabb betegséget, mert akkor nem küldözget, hanem ír fel pszichiátriai gyógyszert. A rivotril nyugtató. Ezzel szoktak kezdeni, hátha elég az is. Ne izguljál...jó úton jársz, csak legyen türelmed...
2015. jan. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!