Nagyon félek a tűztől! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amikor láttam a Fűrészből a Furnacel csapdát azóta van ez, még a gyufától is félek, meg a kazánoktól. Nem merek tűz közelébe menni 3 méteren belül.2010. febr. 8. 15:39
1/5 anonim válasza:
szerintem keress fel egy pszichológust.
2/5 anonim válasza:
Remélem tanultál belőle, az ilyen filmeket 100 kilométerre kerüld!!!Én orvost javasolnék, ez már beteges.
3/5 anonim válasza:
Tűzről pattant menyecskékkel ne ismerkedj.
4/5 anonim válasza:
Szerintem minden ember fél a tűztől.Én is!Főleg attól hogy megégek!
5/5 anonim válasza:
Ennyi szar választ -.-"
A fűrész az jó film valszleg még tul fiatalon nézted meg sajnos.
"Mennyé' pszihológushoz" - beszarás már mindenér elkülditek az embert...
Mond el szerintem a problémádat ELŐSZÖR olyan ambernek akiben MEGBÍZOL és kérd az ő segítségét. mond el a részleteket. ne csak ezt a problémád hanem mást is ami nyomaszt...
mi nem nagyon ismerünk és a kezedet sem tudjuk megfogni és bíztatni sem h nincs okod félni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!