Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beteg vagyok szerintetek?

Beteg vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
enni alig eszek 1x naponta amit már sokan meg is szóltak hogy úgy nézek ki mint egy alultáplált és nagyon sokat alszom 10 óra a minimum de van hogy átalszok 15 órát is.

2015. jan. 24. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni de mindenkepp csinaltass egy verkepet mert ennek komoly betegseg is allhat a hatterebe
2015. jan. 24. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvoshoz, mondd el, mit tapasztalsz magaddal, és majd ő megmondja, mi bajod van, és mi a teendő. Esetleg továbbküld egy szakrendelésre, ahol jobban kivizsgálnak.
2015. jan. 24. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Kerdes miert nem eszel? Nem vagy ehes vagy direkt ehezteted magad? Esetleg lelkileg van valami fajdalmad, amiert bantod magad?
2015. jan. 24. 20:36
 4/5 A kérdező kommentje:
lelki bajaim vannak de az ugyan úgy mint mindenki másnak is mert gondolom nincs olyan ember akinek nincs és éhezetni nem éheztetem magam csak egyszerűen úgy gondolom hogy ennyi elég nekem
2015. jan. 26. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Olvasd el ujra , amit magadrol irtal... en a helyedben vennek Beres cseppet+ C Vitamin, Sport mozgas mindennap es meglatod lesz etvagyad, persze ha elni akarsz es nem meghalni!

Csak magadnak teszel rosszat, ha nem eszel!

2015. jan. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!