Szerintem beteg vagyok, mindig kövérnek látom magam, kihez forduljak?
Angolul van egy jó szó erre: skinnyfat.
Azokra mondják, akik nem kövérek, ruhában nagyon jól néznek ki, csak anélkül egy kis háj van, nézz Google-n képeket.
Ebben az esetben semmiképp sem az evés abbahagyásával/csökkentésével kéne szórakozni, hanem elkezdeni valami edzést. Nem csak akkor kell kicsit mozogni, ha ettél és soknak érezted, hanem rendszeresen, 2 naponta.
Így nagyon jó alakod lesz, és kétlem, hogy ezek után kövérnek látnád magad.
De ha súlyos a dolog, akkor mindenképp menj orovshoz.
Rendszeresen,szinte minden nap tornázok,mer nem birom elviselni a lelkiismeretfurdalást ,hogy én most ettem :(
Gondolkoztam ,hogy a barátnoimnek beszélek a probémámrol,de aztán inkább nem,mert azt gondoltam biztos azt fogják hinni ,hogy csak azért "nyafogok" hogy dicséro szavakat huzzak ki beloluk
egyébként 17 éves vagyok
#5 Ha nem vagy orvos, hogy mersz diagnosztizálni?
Ha mégis orvos vagy, hogyan kezelnéd az anorexiát, miután pszichés betegség. (Anorexia NERVOSA)
Mit gondolsz nem lenne jobb egy kiképzett pszichoterapeuta?
Kedves utolsó, neked nem kellene ilyen fölényesnek lenni.
Szerinted sok a 175 cm-hez az 50 kg? Az még oké lenne, ha úgy érezné hogyí formálódnia kell, de ezt csak ésszel gondolja, érzése szerint tovább kellene neki fogyni. Hová?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!