Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongásra kaptam Xanaxot és...

Szorongásra kaptam Xanaxot és rexetint, Érdemes szedni?

Figyelt kérdés

Szóval ez elmúlt vasárnap óta isszoyat rossz kedvem volt. Rexetinről rosszakat írnak szóval nem szeretném szedni.

Xanaxotból a leggyengébbet szedem 0.25-set ?

Félek hogy függő leszek , érdemes őket szedni?

2015. jan. 23. 15:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves # 10/10!

Szerinted én rosszindulatból írtam? Én csak a tapasztalataimat írtam le és próbáltam neki tanácsot adni. Tudom, hogy nincs választása, de tényleg rá lehet szokni, mert én is rászoktam. Nem gondoltam volna, hogy függővé lehet válni. Ezért írtam, hogy próbálja meg megkeresni az okát, hogy mitől alakulhatott ki benne ez. Meg azt, hogy sportoljon. Most írjam azt neki, hogy de szedjed nyugodtan, a tüneteid valamelyest enyhülnek, de ugyanúgy pánikbeteg maradsz, vagy szorongsz? Mert a gyógyszer tüneti kezelés, attól még ugyanúgy ott van az a kiváltó ok, probléma, amit gyökerestől kell megszüntetni vagy megoldani. Hát én vagyok a hülye..

21L

2015. jan. 25. 00:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Kérlek ne veszekedjetek miattam.

Megpróbálom leírni mi volt a baj. Múlt héten péten este 16-án oda voltam haverokkal inni. 3-an megittunk 1 liter pálinkát, aztán másnap szarul éreztem magam.Másnaposan,láttam egy lány oldalán aki elég jó barát hogy azt írja neki nagyon szeretlek. Én ott kicsit szorongtam. Vasárnap este már sírtam és vasárnap már tök rosszul voltam erős bizonytalanság érzése volt bennem. Azt a lányt még sose láttam csak netten fél éve beszélünk! Múlt hét pénteken találkoztunk elsőnek.

De az alkoholizálás előtt nem volt semmi bajom!

Néha-néha szorongtam de nem volt vészes. Omega3-mal és multi vitaminokal és magnézium-kalciumal kezeltem magam, idáig jól bevált. Minden délelőtt sokat sétálok úgy 20 percet, az növeli az agy szerotonin szintjét!

Az a helyzet elértem egy határt srácok, az összes év sérelme ami a depresszióm és szorongását kiváltja ki akar belőlem jönni, ezért sírok folyton. 7 év fájdalma gyűlt bennem össze és én mindig magamba tartottam.

Ehez hasonló nagyon erős szorongás 2012-ben jött rám mikor volt egy pesti lány akivel találkozgattam és azt hittem szeret, aztán többet nem találkoztunk netten megírta már nem szeret. Én meg nagyon-nagyon bizonytalan voltam és folytom rám tört a sírás és folyton mehetném volt. De az elmúlt magától 1-2-3 hét múlva! Ami most van az is lehet elmúlna csak nagyon nehéz várni főleg hogy folyton mehetném van. Hát most péntek óta szedem a xanaxot úgy érzem segít, megnyugtat és végre tudok aludni. De én mindenképp szeretnék pszihoterápiát ahol tudnék mesélni. Biztos ott is elsírnám magam de jól esne végre valakinek mesélni.

2015. jan. 25. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!