Szerintetek ez már függőség, vagy még nem, egy ismerősöm szerint nem de érdekelne a ti véleményetek is?
Nos először is az tudni kell hogy eléggé beteg vagyok és időm 80-90%-át ágyban töltöm. Így egyetlen elfoglaltságom a számítógépezés, netezés, filmezés, zenehallgatás. Ez megy nap mint nap. Ugyanakkor ha jön valaki akkor leteszem a laptopot és teljes figyelmemmel rá figyelek illetve ha rokonlátogatásokra megyünk és akár 1-2 hétig sem vagyunk itthon kibírom net és gép nélkül. De viszont ha itthon vagyok és nincs senki vendég akkor állandóan gépezek...
Ti mit gondoltok?
nem betegség. próbáld kihasználni, írj / olvass konyvet, tanulj nyelvet a neten - pl. duoingo
de ha hasznois filmeket nézel már azzal nyertél.
Hát filmekből a romantikus filmeken kívül mindent szeretek, de legjobban az ismeretterjesztőket, amik pl a discovery-n és társain mennek...
Úgy szoktam 1-2 hétig rokonlátogatóba lenni hogy sajnos az országban szét van szórva a rokonság, és egy évben egyszer elmegyünk valahova, valamelyik rokonhoz és van hogy visszafelé másikhoz is bemegyünk amelyik útbaesik, és így van hogy elhúzódik a nyaralás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!