Hogyan tudnek drogfuggo/leszokott szemelyekkel beszelni?
Elore is bocsi a hulye kerdesert. Iro vagyok, es egy kicsit megakadtam az uj irasa kozben. Ugy kepzeltem el, hogy a fohosom drogfuggo, ami kesobb eleg csunyan a hatalmaba keriti es a vegen tuladagolasban meghal. Ezert, a hitelesseg kedveert szeretnek olyan emberekkel beszelni, akik esetleg fuggok vagy fuggok voltak, vagy esetleg segitettek masnak a leszokasban. Probalkoztam hasonlo forumokon, sot tobb elvonoban is, egyben majdnem sikerult volna, de aztan mielott alairtam az adatvedelmi nyilatkozatot visszaleptek. Sajnos kezdo irokent (2 konyv utan) nincsenek meg a kapcsolataim. Szoval szivesen fogadnam a tanacsokat, ilyesmi. :) Igazabol drogok alatt a "nehezebben beszerezhetokre" gondolok, nem is tudom, extasy, heroin, kokain, ilyesmik. Termeszetesen a diszkrecio teljes.
Koszi elore is. :)
Könyvet tudok ajánlani, ha az valamit segít:
Szabó Győző: Toxikoma
Ebben aztán minden full le van írva, ami ebben a témában elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!