Nem birom tovább, mit tegyek?
Mindig önálló nő voltam,keményen megdolgoztam azért amim van(saját lakás,autó,félretett pénz)Soha nem függtem senkitől,főleg párkapcsolatban.És mindig volt egy "B" tervem.
Fél éve nem találok munkát,teljesen kicsúszott a lábam alól a talaj.Nemhogy "B" még "A" tervem sincs.A félretett pénzem odavan,párom fizetéséből élünk,én csak a segélyt kapom.Ettől is rosszul vagyok,hogy rá vagyok utalva másra és utálom ha nincs pénzem.Itt vidéken egyszerűen nincs munka.Tavaly felköltöztünk Pestre,de csak annyi fizunk volt,amiből kifizettük az albérletet és épphogy megéltünk.Igyhát hazajöttünk.Teljesen kilátástalan a jövő,utálok már itthon lenni,világ életemben dolgoztam.Reggelente már felkelni sincs kedvem.Minden nap küldözgetem az önéletrajzot,egy héten egyszer általában behívnak állásinterjúra,aztán nem szólnak vissza.Nem találok már semmi kapaszkodót,egyszerűen nem birom tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!