Nagyon rosszul vagyok, meg akarok halni? Mit csináljak ez ellen?
Figyelt kérdés
Évek óta van lelki betegségem és mellé szorongásom. De elegem van most anyira erősen rám tört legszívesebben megölném magam. Magányos vagyok úgy érzem senkinek se számítók. 22 éves vagyok és vasárnap óta ilyen rosszul vagyok folyton folyt a sírás. Most is probálok sírni de bármit teszek nem javulok. Mi a megoldás? csak egy ölelést akarok nem bírom már tovább. Elegem van én sehol se vagyok jó a világban. Nem találom a helyen,15 éves korom óta álomvilágban élek mert a valóság folyton csalódás. Kérem valaki segítsen, annyira nagy a szívem mindenkit magamhoz rántok.2015. jan. 19. 21:29
11/18 A kérdező kommentje:
Jól van köszönömet a válaszokat!
Kialudtam magam egy kicsit már jobban vagyok de még most se vagyok teljesen jól. Igen probálok az én társaságomba menni, de valahogy azok nem lógnak vellem.
2015. jan. 20. 11:38
12/18 A kérdező kommentje:
Már szerda van és még most se múlt el a szorongás! Ilyen híperaktivitás tört rám nagyon rossz érzés. Este nem bírok aludni vagy nagyon keveset 4-5 órát!
Reggel türökbe néztem a szemem is be van esve. Nagyon rosszul érzem magam :S Pedig tegnap voltam futni .
2015. jan. 21. 12:04
13/18 A kérdező kommentje:
Annyira rossz ez a mélypont. Nyugtalan vagyok folyton mehetném van nem bírok egy helyben ülni...MUszáj valamit javulást vasárnap óta érzem magam így :(
2015. jan. 21. 12:12
14/18 anonim válasza:
A hit nyugalmat adhat. Hiszel Istenben?
15/18 A kérdező kommentje:
Igen is meg nem is. De az magába nem segít.
2015. jan. 22. 12:57
16/18 anonim válasza:
Hello, irjál privátot, 22 éves fiú vagyok én is barátnőm még nem volt, magány már megöl, írjál privátot ha gondolod. Ugyanazok a problémáim nekem is, amit te lírtál, sőt szerinem rosszabb, én is megakarok halni 25 évesen pedig már végképp nem akarok élni. Mind1 írjál ha karasz privátot. Legalább tudnák beszélgetni.:(((. Főleg úgy hogy beszélgettem egy lánnyal jó ideje, belészerettem, és barátságnál többet nem akar..( Sőt.:(((.. Mind1 írjál ha gondolod.
17/18 A kérdező kommentje:
Már mindegy. Beutaltak a sürgőségire.
2015. jan. 23. 11:01
18/18 anonim válasza:
Menj el egy Cursillo-ra!
Google-ban megtalálsz róla mindent, ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!