Miért akarok minden ellen lázadni? 20/L
A miértet nem tudom, de én is így vagyok. :D
Viszont a nem lázadás miatt érvelésedet megcáfolom, én 12 évesen is lázadtam, és ugyanígy álltam a dolgokhoz.
Szerintem ez alaptermészet. Néha kiröhögnek a barátaim, mert magamnak is ellent tudok mondani, csak azért, mert időközben valaki egyet értett a dologgal. :D A korral majd megtanulod kontrollálni, legalábbis nekem már aránylag jól megy, és a szükséges helyzetekben le tudom redukálni arra, hogy inkább befogom.
Meg sokat segít, ha átgondolod, hogy most azért mész szembe mindenkivel, mert tényleg úgy gondolod, vagy csak azért, hogy ne kelljen velük egyetértened.
Nagyon jó megfigyelés,hogy "amikor kellett volna akkor nem lázadtam!"
Szüleid szabtak neked határokat amiket a lázadással feszegetni kellett / lehetett?
Példa :
Otthon legyél 21re,viszont éjfélig tart a buli,de annyira erősködsz legalább 23ig,hogy végül 22 lesz belőle.
Sajnos ez nagyon fontos momentum,mert ha elmarad később nyilvánul meg és általánossá válik.
Mondjuk ha kiöntjök a forró zselét,valamihez muszáj hozzáérnie ami alakra formálja,hogy úgy szirálduljon meg.
Tehát ha nem tálba öntjük,csak mondjuk a földre akkor nincs ellenállás és csak terjeszkedik amíg el nem fogy.
Viszont a példával ellentétben, ez a szétfolyó zselé nem hűlik ki vékony állatpotában,hanem langyos marad.
Így már nem olyan sűrű és ellenálló. :/
Mit vársz az élettől?
Ez aranyos. :)
Az élet mit vár az tőled?
Mindenki csak túlél.
Legfeljebb a társadalom,család,kisebb csoportok és saját magad vár el tőled valamit. Élet volt,van,lesz azt nem mi szabjuk meg a fákat vagy a hangyákat nem érdeklik a mi szoc. problémánk.
Ha akarod nyakadba veheted a világot és irányíthatod az életed. :D
Az élettől akarni valamit olyan,mintha egy üres fal előtt ülnél egy flakon festékkel és csodálkozni,hogy miért nem festi át magát.
Nincs ecsetem? Kezeim vannak! Maszatos leszek és sokáig fog tartani de megteszem! Kezedben a sorsod! :)
Hát általában engem buliba se engedtek el. Ha meg igen akkor nem ihattam és kísérgetni akartak, azért mert csak egy lány vagyok....
Hát az, hogy mit várok az élettől számomra nem azt jelenti, hogy mikor tolnak mindent a popóm alá, hanem hogy én miként akarom élni, ami nyilván csak tőlem függ. De nem tudom, hogy mitől lennék a legboldogabb, mert most nem ezt érzem. Sőt, túl sok stressz él, mert megállás nélkül ezen jár az eszem.
Esetleg járj valami küzdő sportra.
Ha már egyedül laksz, akkor meg annyit jársz el bárhova amennyit csak akarsz.
Szóval "utólag" kicsit kilázadhatod magad, ami általában így arról szólna, hogy ha nem is unásig, de rájöjj, hogy semmiről nem maradtál le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!