Szerintetek ha ezeket elmondom a pszichiáternek, beküld zárt osztályra, vagy gyógyszer? Többi lent
Ambulancián dolgozom. Akárhányszor hozott a mentő hozzánk ilyen érfelvágós-falbaütős hülyegyereket, max. 24 órás megfigyelésre vitték csak be.
Egyébként mi a célod? Ha meg akarsz halni akkor miért hülyéskedsz?
Elbeszélgetnek veled ha komolyan vesznek akkor felírnak gondolom gyógyszert, de ezt szeded egy ideig, elmúlnak ezek a rossz gondolataid, nem fogod bántani magad többet, és jól leszel. Megoldódnak a gondjaid és lehet boldog életed.
Mindenképp csak jól jöhetsz ki belőle.
Fogjátok már vissza magatokat. Attól még, hogy a Kérdezőnek ilyen gondjai vannak, nem kell "érfelvágós-falbaütős hülyegyereknek" nevezni. Ehhez senkinek nincs joga. Nem élitek az életét, nem tudjátok min megy keresztül, miért folyamodik ehhez. Könnyű mondani, hogy másoknak rosszabb, és a jóra kell koncentrálni, de az sokszor igen nehéz feladatnak bizonyul, különösen, ha kialakult már egy személyiségzavar, vagy a dolgok állása egyre negatívabb.
Kérdező, tudom, min mész keresztül, én is évekig vagdostam magam, de sikeresen leszoktam, megtanultam kezelni és irányítani a feszültséget. Neked is meg kell tanulnod, más módszereket kifejlesztened. Nem további önkárosításra gondolok. Abból, hogy elmondod, hogy ilyen gondolataid vannak, véleményem szerint nem visznek pszichiátriára. De ambulánsak szakemberhez mindenképp járnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!