Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan betegség, ami miatt...

Van olyan betegség, ami miatt nem jó a memóriád? Tényleg van ilyen betegség? He tényleg van ilyen betegség, hogyan tudnák segíteni neki?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam egyszer azt mondta, hogyamikor megszületett a szüleinek az orvosok mondták, hogy soha nem lesz első tanuló, mert nem jó a memóriája. De akkor, hogy tudja megjegyezni azt, hogy merre kell menjen haza. Vagy valami koncert ídőpontját, vagy ilyesmiket. Azt mondta, hogy van papírja róla és megmutatta már az oszinak és ezért a 0 pontos felmérőre is 4-st kap, ami itt romániában bukójegynek számít. Egyik félévinél elkezdett sírni, hogy az azelőtti napot végigtanlta és mégsem tud semmit. Mondjuk, azért szerintem annyira nagyon nem töri magát, mert egy másik felmérő előtti szünetben nyugodtan játszott a tablettjén, ahelyett, hogy elkérte volna valakinek a füzetét(mert elvégre őméltósága nem ír órán, csak röhög és beszélget)és átnézte volna.
2015. jan. 19. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, vannak bizonyos idegrendszeri betegségek, amik sajnos memória romlást okoznak. Születéskor az oxigénhiányos állapot is okozhat kissé lassúbb felfogást a későbbiekben. Van ilyen ismerősöm, bár nem tudom a tanulással mennyire volt problémája, de kicsit lassabb, mint az átlag emberek (mozgása, beszéde). Nem tudom, hogy lehet az, hogy valakinek már a születésekor megmondják, hogy nem lesz jó tanuló. Ilyet még nem hallottam.
2015. jan. 19. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!