Szerintetek elmenjek pszichiáterhez?
Figyelt kérdés
Járok pszichológushoz kb 2hónapja. Az utolsó alaklommal azt mondta, hogy szeretné ha elmennék pszichiáterhez, de ez az én döntésem, és meg kell neki mondanom a kövi találkánál, hogy el e megyek. Nem tudom, hogy mit csináljak. Sokan azt mondják, hogy csak gyógyszereket ír fel és ennyi. Mennyire igaz ez ? Elmenjek ?2015. jan. 18. 23:39
1/5 anonim válasza:
Én minimálisan sem értek ehhez, de ha a szakember azt mondja hogy érdemes... akkor biztos az. Én azt mondanám neki h rá bízom..
2/5 anonim válasza:
Én voltam pszichiáternél, de nem csak gyógyszert írt fel, a legjobb a beszélgetés volt.
Attól nem lesz bajod, ha egyszer elmész, aztán meglátod, tetszett-e.
3/5 anonim válasza:
engem is kuldott de nem mentem :D
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg olyan problémát tárt fel, amiben ő egyedül nem kompetens, vagy úgy gondolja, hogy gyógyszer nélkül nem bírnád a terápiát. Bármelyik is, mindenképpen érdemes elmenni. Ha CSAK gyógyszert írnak fel, arra mondhatsz nemet is.
5/5 anonim válasza:
Ha hasonló helyetben lennék, én elmennék, ha szakember úgy látja, hogy hasznos lenne számomra.
Én egyszer voltam pár alkalommal egy nagyon nehezen feldolgozható trauma után, és egyáltalán nem abból állt a kezelés, hogy gyógyszereket írt volna fel a pszichiáter. Én akkor úgy éreztem, hogy nagyon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!