Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek elmenjek pszichiát...

Szerintetek elmenjek pszichiáterhez?

Figyelt kérdés
Járok pszichológushoz kb 2hónapja. Az utolsó alaklommal azt mondta, hogy szeretné ha elmennék pszichiáterhez, de ez az én döntésem, és meg kell neki mondanom a kövi találkánál, hogy el e megyek. Nem tudom, hogy mit csináljak. Sokan azt mondják, hogy csak gyógyszereket ír fel és ennyi. Mennyire igaz ez ? Elmenjek ?
2015. jan. 18. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Én minimálisan sem értek ehhez, de ha a szakember azt mondja hogy érdemes... akkor biztos az. Én azt mondanám neki h rá bízom..
2015. jan. 18. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Én voltam pszichiáternél, de nem csak gyógyszert írt fel, a legjobb a beszélgetés volt.

Attól nem lesz bajod, ha egyszer elmész, aztán meglátod, tetszett-e.

2015. jan. 18. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
engem is kuldott de nem mentem :D
2015. jan. 19. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg olyan problémát tárt fel, amiben ő egyedül nem kompetens, vagy úgy gondolja, hogy gyógyszer nélkül nem bírnád a terápiát. Bármelyik is, mindenképpen érdemes elmenni. Ha CSAK gyógyszert írnak fel, arra mondhatsz nemet is.
2015. jan. 19. 02:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha hasonló helyetben lennék, én elmennék, ha szakember úgy látja, hogy hasznos lenne számomra.

Én egyszer voltam pár alkalommal egy nagyon nehezen feldolgozható trauma után, és egyáltalán nem abból állt a kezelés, hogy gyógyszereket írt volna fel a pszichiáter. Én akkor úgy éreztem, hogy nagyon sokat segített.

2015. jan. 19. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!