Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

általánosba csúfoltak a lányok a magasságom miatt mert alacsony voltam. Akkor még nem annyira zavart, de akkor is megmaradt bennem. Most mikor érdeklődnék a csajok iránt, bennem van az, hogy mi van ha kinevetnek ? kigúnyólnak.

Társaságba nem merek megszólalni, ha meg is kell akkor is próbálok annyit beszélni amennyit éppen kell...de inkább csak nézem a többieket. Társaságba nem igen megyek, mert a lányok lehet kinevetnek, mert éppenséggel most sem vagyok magas !!! sőt...

Ha megyek pl. az utcán, ahol sok az ember, lefelé nézek, próbálok olyan helyen közlekedni ahol nincsenek emberek. Ha jó nő jön velem szemben és ha magasabb meg se nézem.

De ha egymagas is vagy alacsony akkor is arra gondolok hogy biztos kinevetne...de előfordult olyan is, hogy inkább átmentem a másik felére ...

Mit csinálhatnék ? Mi a bajom ?

2015. jan. 15. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
Szociális fóbia?!
2015. jan. 15. 18:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Csupán annyi a bajod, hogy önbizalomhiányod van a magasságod miatt. Meg kellene barátkoznod vele, és akkor minden könnyebb lenne.
2015. jan. 16. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!