Mi lehet a bajom?
általánosba csúfoltak a lányok a magasságom miatt mert alacsony voltam. Akkor még nem annyira zavart, de akkor is megmaradt bennem. Most mikor érdeklődnék a csajok iránt, bennem van az, hogy mi van ha kinevetnek ? kigúnyólnak.
Társaságba nem merek megszólalni, ha meg is kell akkor is próbálok annyit beszélni amennyit éppen kell...de inkább csak nézem a többieket. Társaságba nem igen megyek, mert a lányok lehet kinevetnek, mert éppenséggel most sem vagyok magas !!! sőt...
Ha megyek pl. az utcán, ahol sok az ember, lefelé nézek, próbálok olyan helyen közlekedni ahol nincsenek emberek. Ha jó nő jön velem szemben és ha magasabb meg se nézem.
De ha egymagas is vagy alacsony akkor is arra gondolok hogy biztos kinevetne...de előfordult olyan is, hogy inkább átmentem a másik felére ...
Mit csinálhatnék ? Mi a bajom ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!