Sztetek elmondjam a pszichiáteremnek h a gyógyszerektől függetlenül néha fura dolgokat hallok? Attól félek csak több gyógyszert írna fel mindig ezt teszi
4 éve kezelnek skizofréniával. Sokféle gyógyszert kellett már szednem. Van hogy hallok egy csomó mindent de ha beveszem rendesen a gyógyszereket akkor a nagyja elmúlik de van 1 hang ami nem amit így is hallok sokszor a fejemben! És ez bizonyíthatná hogy félrekezelnek mert ha a gyógyszerek mellett is hallom akkor az azt jelenti hogy ez igazi nem csak halu és nem vagyok őrült amit már mondok nekik 4 éve de nem hisznek nekem! -.- De félek ha elmondanám neki vagy a szüleimnek csak még több vagy erősebb gyógyszert írna fel így is már kapok injekciót meg gyógyszert.
Sztetek mondjam el neki?
20/F
Mondom tudom h nem minden ok velem! De sok minden amire ők azt hiszik h halu az nem az!
Amúgy meg azért kezel skizofréniával mert összejátszik a szüleimmel és zártra akarnak vágni! Ezt az elejétől fogva tudom! Ahogy diagnosztizált!
Mindenképp mond el, mert ha ezt titkolod akkor rossz irányba vezeted az orvosaidat illetve saját magadat is. Ha valóban megakarsz gyógyulni mond el. Csak hátráltatnád a gyógyulási folyamatot, ha elhallgatnád ezt.
Ha megint mész a pszichológusodhoz akkor mond el neki egyszerűen, hogy azaz egyhang nem akar eltűnni. Ennyi. Én megértelek, igaz nem érzem át a helyzetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!