Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sztetek elmondjam a pszichiáte...

Sztetek elmondjam a pszichiáteremnek h a gyógyszerektől függetlenül néha fura dolgokat hallok? Attól félek csak több gyógyszert írna fel mindig ezt teszi

Figyelt kérdés

4 éve kezelnek skizofréniával. Sokféle gyógyszert kellett már szednem. Van hogy hallok egy csomó mindent de ha beveszem rendesen a gyógyszereket akkor a nagyja elmúlik de van 1 hang ami nem amit így is hallok sokszor a fejemben! És ez bizonyíthatná hogy félrekezelnek mert ha a gyógyszerek mellett is hallom akkor az azt jelenti hogy ez igazi nem csak halu és nem vagyok őrült amit már mondok nekik 4 éve de nem hisznek nekem! -.- De félek ha elmondanám neki vagy a szüleimnek csak még több vagy erősebb gyógyszert írna fel így is már kapok injekciót meg gyógyszert.

Sztetek mondjam el neki?

20/F

2015. jan. 13. 09:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mondom tudom h nem minden ok velem! De sok minden amire ők azt hiszik h halu az nem az!

Amúgy meg azért kezel skizofréniával mert összejátszik a szüleimmel és zártra akarnak vágni! Ezt az elejétől fogva tudom! Ahogy diagnosztizált!

2015. jan. 13. 11:06
 12/13 anonim válasza:
Mindenképp mondjad az orvosnak, elképzelhető, hogy a problémádra csak a nagyobb mennyiségű gyógyszer a megoldás, bármennyire is kellemetlenek a mellékhatásaik.
2015. jan. 13. 21:03
 13/13 anonim válasza:

Mindenképp mond el, mert ha ezt titkolod akkor rossz irányba vezeted az orvosaidat illetve saját magadat is. Ha valóban megakarsz gyógyulni mond el. Csak hátráltatnád a gyógyulási folyamatot, ha elhallgatnád ezt.

Ha megint mész a pszichológusodhoz akkor mond el neki egyszerűen, hogy azaz egyhang nem akar eltűnni. Ennyi. Én megértelek, igaz nem érzem át a helyzetedet.

2015. jan. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!