Létezik olyan antidepresszáns ami nem befolyásolja a szexuális életet?
Sok gyógyszer van, ami csökkenti, de van, ami növelheti is.
De ha ebbe a részébe már beleszólt egy gyógyszer a szervezetnek, utána már nehezen áll helyre.
Mindig a gyógyszernélküliségre kell törekedni, meg az életmódváltásra.
Lehet, túl sokat voltál társaság nélkül, erre nem a gyógyszer a megoldás. :(
Meg a fene az összes orvost, amelyik egyből nekiáll bogyókat felirkálni ilyenkor.
Az a gond, hogy az ilyen antidepresszánsoknak ez 'fontos' mellékhatása.
A gyógyszerek azért gyógyszerek, mert kárt okoznak a szervezetünkben, ezek ugye a mellékhatások.
Kérdés, hogy mellette a fő hatásukban vajon hiszel, vajon segítenek bármit is?
Én személy szerint ellenzem, hogy az embereket ennyi gyógyszerrel mérgezzék, de ezt végső soron mindenkinek magának kell eldöntenie.
Én nem szednék antidepresszánst, sőt olyan qigong gyakorlatokat használok amik a szexuális teljesítményre is jó hatással vannak, illetve bízom benne az egészségemnek is jót tesznek, kihúznak a pszichés problémáimból..
Mások pedig gyógyszerek mellett döntenek, a különböző mellékhatásokat sokan ismerjük.. hogy valójában melyik a jobb?
Ezt saját magunknak kell eldöntenünk.
Én lebeszélnélek a gyógyszerekről és más kezelés kipróbálását ajánlanám, az egészséged védelme végett.
Wellbutrin SR. (bupropion-hidroklorid).
Nekem kifejezetten növelte is, többszöri orgazmusom is volt, ami azelőtt soha. Persze lehet, h másnál nem jön be, egyéne válogatja.
38F
Ez a jó kérdés, vajon összességében mennyi embernek segíti a gyógyulását és mennyi embernek okoz egészségkárosodást az alap probléma megoldása nélkül?
De nem valószínű, hogy ezt normálisan összegezni lehetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!