Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Emetofobiám van és majd fogok...

Emetofobiám van és majd fogok menni pszichiáter-hez és ő hogyan tud majd rajtam segíteni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 11. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ott megtudod, mi innen nem tudjuk, milyen módszert követ a pszichiátered. Javulást.
2015. jan. 11. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:
rendben,köszi
2015. jan. 11. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
A pszichiáter tudja hogy kell kezelni, milyen gyógyszert kell rá szedni. Neked csak az a dolgod, hogy higgy benne, és tartsd be az utasításokat. Nem is kell értened...
2015. jan. 11. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A pszichiáter akkor tud segíteni, ha pszichoterápiát alkalmaz. Egy fóbiára a gyógyszer alkalmatlan. (A nyugtató - kedélyjavító nem gyógyszer, hanem orvosság, a kezelés elején ilyenre szükség lehet.)
2015. jan. 12. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak lehangolni, de nekem nem segítettek. Sőt, olyan módszert alkalmaztak, amitől még rosszabb lett. Utána más orvoshoz jártam, aki szintén pszichiáter, de homeopátiás és elítéli a gyógyszerekkel való tömést és az egyéb agresszív módszereket. Ez már jó volt ,de nem gyógyultam meg, azóta sem.

Nekem csak az elfogadó, támogató környezet az, ami segít.

2015. jan. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!