Depresszió leküzdése egyedül? Nincs lehetőségem orvoshoz fordulni
Ez már a 3. depresszióm, pedig csak 21 éves vagyok. Nagyon nehéz életem volt/van, és mindig csak romlik, hiába teszek meg mindent.
Már öngyilkos gondoltaim is vannak, pedig nem vagyok az a feladós típus.
Mihez tudnék kezdeni orvosi segítség nélkül?
kezdj új életet, és ne magad öld meg hanem azoknak ordítsd le a haját akik miatt szarul érzed magad.
a szemetet nem befelé kell söpörni és utána felkötni magadat hanem kisöpörni azokra akiktől származik.
9: Hát akkor sajnos nem tudok értelmes dolgot tanácsolni. Próbálkozz meg természetes szerekkel: 5HTP, vagy Rhodiola Rosea, Orbáncfű... Ezen felül pedig pár naponta egy-egy óra kimerítő mozgásra lenne szükséged. Ráadásul naponta 1 órát kint kéne töltened a napfényben (ha van).
Ezek a dolgok mind arra szolgálnának, hogy a szerotoninszint megemelkedjen az agyadban és ezáltal jobb legyen a (mentális) közérzeted. Ha enyhe a depresszió, akkor még nem nehéz kilábalni belőle. Ahogy viszont süllyedsz egyre mélyebbre, egyre nehezebb lesz. Egy ponton túl a természetes szerek már nem is segítenek egyáltalán és a mozgás sem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!