Hogyan kereshetek fel egy pszihologust?
Figyelt kérdés
18 eves vagyok, es nagyon- nagyon egyedul erzem magam, olykor mar ertektelennek es semmire valonak, csunyanak, kovernek stb..:-( ezeket probalom mindig kompenzalni ruhakkal, ilyen.olyan dolgokkal :-( a szuleimmel nem jo a kapcsolatom, ez egy teljesen mas tema .. nincsenej barataim vanbszoserint egy ket ember akivel azert picit tobb dolgot megbeszelek de az egyik oaztalytarsam, akivel tobb dolgot is megosztok de mas a vilagunk meg ha jo baratok vagyunk is sajnos nem ugy lat bele a dolgokba ahoyan en:-( van most egy baratom, aki idosebb nalam 11 evvel, tudunk beszelgetni, azonos az erdeklodesi korunk es a felfogasunk egy dologban terunk el, meg pedigabban hogy o tipikusan az az ember aki azt csinalja amihez kedve van.. hetkoznap eljon hozzam parszor, de nem tori magat hogy ugy mondjam hogy ha egy nap feloraja van akkor is eljojjon es beszeljunk, mert ugyan szeret velem beszeletni de nincs kedve az o szavaival elve lusta arra hogy felkeljen a meleg agybol, feloltozzon kialljon a kocsival, aztan keso este haza menjen, mert masnap reggel megy dolgozni, es ilyen hidegbe nem szeret itt aludni.. es en ezt meg is ertem de nekem nagyon nagyon rossz erzes mert egybol magamat hibaztatom hogy biztos belolem van elege, en nem motivalom annyira hogy talalkozzon velem stb....:-(( es az idegeire is megyek par napja megkorabban is felhoztam neki ezt..:-(( bar ma kaptam erre csak valaszt hogy nem miattam nem jon el hanem az miatt hogy lusta:-( en itthon ulok es nagyon egyedul erzem magam, csak leskelodok allandoan a vilagba, suun beszeleunk telefonon meg ilyenek de az megis masabb :-( szakitani meg nem akarok, mert en szeretem, egyezik a felfogasunk stb. Csak o meg tudja hogy en tobb szeretettre vagyom, azzal hogy tobbszor akarok talalkozni de elfoglalt o is es mar mondta hogy keressek vmi seggnyalo" gyereket de nekem nincs ilyenre szuksegem :-( lehet kisse erthetetlen a fogalmazasom de nwgyon zaklatott vagyok es igazabol csak a problemamat szeretnem megoldani mert gyomoridegem meg sirogorcseim vannak honapok ota...:-( ( mar a baratom elott is volt egy ilyen idoszakom, sajnoa szerintem azota van ez az egesz, mert elotte egy evig volt egy masik baratomvele szakitottunk es a ketto kozott:-((( )2015. jan. 7. 22:30
1/2 anonim válasza:
iskolapszichológust keresd meg, egyetemeken van kortárs segítő csoport
vagy guglizz a lakhelyedhez közel pszichológust. De az fizetős lesz. 7-10ezer óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!