Hogyan tudnék uj életet kezdeni?
Szia!
Ne haragudj, hogy ezt írom, de az, hogy füveztél, azt senki másnak nem köszönheted, csak magadnak. Mindenkinek van választása, nem kényszeríthet, hogy füvezz. Az, meg hogy vert, s te meg hagytad, az megér egy külön misét. Nyilván nem azt mondom, hogy üss vissza, de vannak szüleid, rendőrség, stb. Egyrészről.
Másrészről meg 15-16 évesen havonta másik pasival jársz? Miért? Ráadásul ilyen gyökerekkel... Én a helyedben először is leállnék a fűvel. Aztán megválogatnám jobban, hogy kivel jövök össze. A bosszúállást meg felejtsd el. Nem lesz jobb tőle neked, ráadásul akkor semmivel sem vagy jobb, mint ők. Felejtsd el, iktasd ki a mérgező embereket az életedből. Szüleid pedig féltenek, s igazuk van. Bár ha az én lányom 15évesen füvezne, elgondolkodnék a szülői felelősségemről... Barátkozz új emberekkel, kezdj tiszta lappal. Határozd el magadban, hogy milyen akarsz lenni. Kis füves 16 éves, aki meg akarja ölni magát, vagy egy 16 éves fiatal, akinek vnnak céljai, tervei az életben. Aki saját maga alakítja az életét, nem befolyásolják mások. A szakemnberek meg okkal vannak ott. De nem tudnak segíteni, ha te nem akarod. Mostani barátod már normális? Nem ver meg semmi? Én ha neked lennék, kizárnék mindenkit az életemből, aki hozzátett, ahhoz hogy idejuss. Szüleidre pedig hallgass, beszélgess velük, tölts velük időt. Mert így csúnya vége lesz... Én csak pár évvel vagyok idősebb tőled, mégis ég és föld a világnézetünk. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!