Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt hogy veszeljem tul? 21L

Ezt hogy veszeljem tul? 21L

Figyelt kérdés

Osszecsaptak felettem a felhok. Szilveszter ota tudom, hogy valojaban az egyetlen legjobb baratnom igazabol nem is a legjobb. Elmentem vele szilveszterezni, mivel o hivott, hogy bulizzak vele aznap. Elmentem, egyedul ot ismertem, mig a tobbiek ismertek egymast. Kerdezoskodtem, hogy mit kell vinni, miegymas, beallitottam ugy, hogy hidegtalat vittem, mivel ezt mondta, erre mas pezsgot vitt, italt, poharakat, de persze nekem errol nem szolt. Elkezdtunk tancolni, mire oldalt nezek ott allok egyedul, o mast ne csinalt, mint a masik baratnojevel pozolt, olelgette ot, csokolgatta. Ha latta, hogy rohadtul elment a kedvem ettol az egesztol, olyankor kaptam tole 1-1 mosolyt. Ennyi.

Szerelmi eletem nulla, akibe 4 eve szerelmes vagyok, nem lep konkretan, de az a legnagyobb baj, hogy havi 1x latom fel orara, amikor megint nincs lehetosegunk beszelni.

Kimozdulni nincs kivel es nincs hova, olvasni olvasnek, de csak jovoheten lesznek meg a konyveim… Szuleim folyton szivatnak, undokok velem, sirhatnekom van, de nem tudok kisirni se magamat, mert folyamatosan bejonnek a szobamba….

2015. jan. 6. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:

kicsit szerintem későn érő vagy, már ne is haragudj..

20/L

2015. jan. 6. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Én megértem az érzést. Inkább túl érzékenynek neveznélek. Én jóval 30 fölött is folyton ilyen helyzetekbe futok. nehéz változtatni, de kicsit lazábban kell felfogni a dolgokat, mert életed végéig így fogsz érezni. Ha szerencséd van találsz majd 1-2 olyan barátot, aki viszont téged kedvel a legjobban, de az is lehet, hogy nem találsz...
2015. jan. 6. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze magadat, hogy lehetsz ilyen tesze-tosza?
2015. jan. 6. 12:33
 4/10 A kérdező kommentje:
En meg nem basztam ilyen embereket, mint akik itt vannak. Kedves elso 20 eveske! Keson ero tipus vagyok, de te ezen kivul semmi ertelmeset nem tudtal irni! Okos, bolcs vagy, de hasznos valaszt nem tudsz adni, csak itt jar a szad, hogy mas milyen. Legalabb ne irtal volna semmit! Jobban jaram volna en is, meg te is!
2015. jan. 6. 12:36
 5/10 anonim ***** válasza:

az első 20 éveske vagyok :)

az lett volna a lényege ennek, hogy ezeket a problémákat te csinálod magadnak.. de nem értetted meg :) máshol a tizenévesek (12-13) problémáznak ilyeneken.. ki fogod nőni, hidd el, majd akkor megoldódik :)

2015. jan. 6. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy idióta vagy kérdező! Mégis mit képzelsz? Itt persze nagy a szád, de ott a buliban meg nem mertél senkit megszólítani. Megalszik a tej a szádban.
2015. jan. 6. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy csak ezért a barátnőd már nem is olyan jó barátnőd? Mármint nézd egy kicsit az ő szemszögéből. Persze, megbeszéltétek hogy együtt mentek a buliba, de ő ott nem egy ismeretlen közösségbe ment, hanem barátok közé. És nyilván azokkal a barátokkal is szeretett volna lógni, nem csak veled. Azzal se látok problémát, hogy te hidegtálat vittél, mert kaja kell. Azzal viszont látok problémát, hogy bármennyire is jó barátnők vagytok, te a nyakán akarsz lógni egy ilyen buliba és elvárod, hogy olyan sokat törődjön veled, hogy ne érezd magad egyedül. Megismétlem, ő barátok között volt. Én is voltam hasonló szituációban, alig ismertem pár embert, és persze amikor épp nem tudtam mit kezdeni magammal, akkor többször is inkább feléjük közelítette, azokba a beszélgetésekbe próbáltam bekapcsolódni, ahol ők voltak, de aztán rájöttem, hogy ez senkinek se jó. Nem várhatom el tőlük, hogy az este rólam szóljon, amikor ők egy társaságba jöttek, nem hozzám. Szóval ilyenkor ismerkedni kell, ha épp a barátnőd nagyon el van másokkal és nem megsértődni, amiért nem csak rólad szól az estéje.

Mi szilveszterkor a bátyámmal és a barátnőjével mentünk egy baráti társaságba, ott én viszonylag több embert ismertem, de a lány szinte senkit. még engem se. És hiába egy pár a bátyámmal, mégse lógott állandóan a bátyám nyakán, hanem igenis ismerkedett. Rengeteget beszélgetett például velem, de másokkal is. Szerintem ez így helyes. És hozzá teszem, én se olyan kaját vittem a buliba, mint mindenki más, piát pedig egyáltalán nem, de örültek annak amit vittem.

Szerintem csak egyszerűen meg kell tanulnod bulizni és rájönni, hogy hogyan oldódj fel egy picit társaságban. Akár alkohollal. A barátnődet meg csak ezért ne kerüld el, szerintem próbáld megbeszélni vele a dolgot. Ha nem nyitod ki a szádat, ő se tudhatja mi bajod.

Ha tényleg szerelmes vagy 4 éve a srácba, akkor lépj valamit és ne csak várj. 4 év után azért kemény dolog még mindig abban hinni, hogy majd ő kezdeményez... Ha pedig neki te nem kellesz úgy, akkor úgyis szükséged lesz egy visszautasításra, hogy könnyebben tovább léphess, bármilyen fájdalmas dolog is az.

Kimozdulásnak az is jó, ha elmész sétálni és közben zenét hallgatsz. Nem kötelező állandóan mindig mindent társaságban csinálni. Olvasni pedig a neten is tudsz. Láthatóan neted van. Ha társasághiányod van, akkor meg vagy kanyarodj vissza a barátnőtémához és ott keress valakit akivel dumálhatsz, vagy egyszerűen ismerkedjél akár a neten.

A szüleiddel pedig rendezni kéne a viszonyt. Ne hidd, hogy nem ismerjük egy csomóan az szituációt, amit leírsz. De tudod kicsit úgy érzem, hagyod magad az áldozat szerepében. Hagyod hogy kiosszanak, hagyod hogy bemászkáljanak a szobádba... Nálunk is volt ilyen. Aztán amikor már totál kész voltam, akkor elkezdtem velük üvöltözni, közöltem hogy adják már meg nekem azt a *** magánszférát, ha már állítólag saját szobám van, vagy ha erre képtelenek akkor szóljanak és elkezdek keresni lehetőséget a költözésre. Tudod az a helyzet, hogy neked lehet, hogy nagyon szar, de ezt a környezet nem feltétlen észlelni. Neked olyan mintha beléd rúgnának ő nekik csak egy elejtett mondat amire később nem is emlékeznek. Ez így működik, mindenki másképp éli meg. Szóval ha valami rossz, akkor azt igenis jelezni kell néha.

Remélem sikerül összeszedned magad és jobbra fordítani a sorsodat. Sok sikert!

2015. jan. 6. 13:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Ilyesmi előfordul. Én is 30 felett vagyok és nem egy "jó barátban" csalódtam óriásikat húszon éves koromban. Ez nem azon múlik, hogy érett, vagy e vagy sem, hanem hogy kivel sikerül összebarátkoznod, megismerned. Túl kell ezen lépni, ne agyalj sokat rajta, menj tovább, ismerkedj tovább és ne várj túl sokat, se túl mély kapcsolatokat akkor nem ér meglepetés sem. Idővel megtanulsz szelektálni, lesz egy, kettő akit barátnak nevezhetsz, a többi csak ismerős. Párkapcsolatot meg nagyon nehéz találni, akiben 100%-osan meg is bízhatsz, ezzel meg kell együtt tanulni élni. Valakinek összejön hamar, valakinek meg nem.
2015. jan. 6. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:

ne idegesítsd fel magad, ide szinte csak bunkók járnak

egyszerűen ismerkedj emberekkel és keress valakit aki nem legjobbarátnő meg hasonlók, hanem egyszerűen jó társaság. az emberek többsége nem jó semmire, ne várj tőlük sokat.

2015. jan. 6. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Jesszus... Te az én életembe màr rég belerokkantál volna.19L
2015. jan. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!