2 szál cigim van pedig napi 15 szál cigit szívok el, reggel 7kor nyit a dohánybolt, addig hogyan "vészeljem" át az éjszakát?
ezt a maradék 2 szálat "osszam be"? nem fogok tudni aludni sem. dohányosok ti mit tennétek a helyemben?
normális válaszokat kérek szépen.
26\n
köszönöm a választ :)
nem a tudat nyugtat meg, hogy hány szál van, hanem az, hogy kevés nekem ez a 2 szál mára és nagyon tudok sóvárogni ha nincs :)
nem kelek fel éjjel azért, hogy cigizzek hanem még fent leszek addig, hogy 4-5 szálat elszívjak.
a bunkó hozzászólások meg saját magukat minősítik. Az, hogy én mire költöm a pénzem legyen az én dolgom, és írtam, hogy NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!.
egyébként egyet értek azzal a válaszadóval, hogy nem nemhez kötött a dohányzás...
köszönöm a válaszokat, nagy nehezen túléltem az éjjelt :)
utolsó: akkor húzd a fejecskédre az extra méretű óvszert a pizzát pedig edd meg de ne a szádon keresztül ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!