Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges hogy pszichopata...

Lehetséges hogy pszichopata lennék?

Figyelt kérdés
Mivel itt nem ismerek senkit, és gondolom vannak itt hozzám hasonlóak, ezért megkérdem. A helyzet az, hogy ki nem állhatom az embereket, személyes véleményem szerint idióták, nem értem miért bőgnek/vonyítanak valami kis dolgon, mintha például veszekedés van a családban (ha a szüleim veszekedtek anno, nem érdekelt bementem a szobámba és kész, engem ez nem akasztott ki, gyakran le is toltam anyámat, hogy miért kell ezen sírni..értelmetlen). A munkahelyemen szeretnek azt hiszem..vagyis ezt mutatják, de azért nem bíznék meg egyikben sem. A párkapcsolatom igazából arról szól, hogy vagyok és nyugodtan viselkedem, nem érdekel ha kiakad, hogy nem megyek a számítógép közelébe mikor ő azt úgy kívánja, nekem az a lényeg, hogy nekem jó legyen. Sokszor hazudok, vagy valamilyen módon kikerülöm a teljes igazságot. Egy időben volt valami érzés féleségem, de mára már az sincs. Egyébként szeretek írni, emberek megkínzásáról, a vérről. Szeretem a vért, különlegesnek tartom. A legtöbbször kivágom magam azok a dolgok alól amelyekben kiderülne néhány hazugságomról az igazság. Viccesnek találom az emberek szenvedését. Pszichológushoz be nem teszem a lábam, mielőtt valaki ajánlaná.

2015. jan. 3. 21:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak az óvatosság...de nem hiszitek el :(
2015. jan. 3. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet csak kezdesz kiégni, motiválatlan lettél azért merülnek fel benned ilyen kérdések, kavarognak ezek a nyomasztó érzések. Azt még mindig nem tudjuk mik a céljaid az életben, szívesen okoznál-e másoknak szenvedést csak azért hogy elérd őket?
2015. jan. 3. 21:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! :) Egyébként valóban nem vagyok pszichopata, csak egy házi dolgozathoz kellett, hogy az emberek hogyan viselkednek egy ilyen kérdésre. Ez egy anonim oldal, így könnyebb volt ismeretlen embereket kikérdezni, ugyanis, ha szemtől szemben kérdezek meg valakit az biztosan nem hiszi el, így ez egyfajta alap volt számomra. Elnézéseteket kérem, hogy raboltam az időtökből! :) Bár picit így sem lett túlságosan valóságos. Egy pszichopata valószínűleg nem tudatná a teljes igazságot az emberekkel. Sajnos csak így tudtam megoldani :(. Maga az egész "történetem" természetesen kitalált, anyagból és internetről vizsgáltam ki a pszichopaták tulajdonságait, majd megpróbáltam a véleményeteket kikérdezni :)Köszönöm a válaszaitokat!
2015. jan. 3. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezaz barátom csak így tovább :) Pszichológushoz meg tényleg ne tedd be a lábad Már elsőre le lehet olvasni a fejéről hogy mit gondol rólad Dehogy osztom meg én sem vele ezeket az értékeket amik itt vannak bennem Volt egyszer egy jó pszichológusnőm Mindig arról fantáziáltam hogy I'm gonna rape her De kihagytam
2015. jan. 4. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Vagy csak túl sok volt a Dexter...
2015. márc. 5. 23:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Hazug ember vagy te Amit leírtál ember az mind igaz A benned élő kettősség hogy jónak kell lenni de annyira szeretnék rossz lenni csak aszabályok nem engedik miatt javítottad ki hogy az tényleg nem te vagy Csak mg nem találtad meg magad Fodadjunk olyan 18 s 21 év közötti vagy Pedig mg az elején szimpatizáltam is veled
2016. jan. 7. 10:22
 17/17 TheBestWolf válasza:
Ahogy ezt elnézem inkább a szociopata ugrik be.
2016. ápr. 11. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!