Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antiszociális vagyok?

Antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés

-Antiszociális személyiségzavar.

-Kissé (nagyon) rossz gyerekkorom volt,trauma,környezet stb.

-Gyerekkoromban figyelemzavaros voltam.

-Kamaszkoromban gyújtogattam,rombolta,néha verekedtem.

-Szeretem szétzúzni az embereket érzelmileg,hazudozással,manipulációval és egyéb eszközökkel,élvezem.

-Nem félek pedig rengeteg a brazil ahol élek.

-Utálom az embereket csak az állatokat szeretem.

-Párkapcsolatokban csak birtokolni szeretek,kórósan tudok kötődni 1-1 emberhez.

-Több álarcom is van,teljesen tudok azonosulni az adott szereppel ha úgy adódik.

-Egy külső szemlélő szemszögéből az egyetlen jó tulajdonságom a magas intelligencia lehet.

-Néha tudok sírni.

Szerintetek ez antiszociális személyiségzavar (pszichopátia,szociopátia) vagy esetleg valami más?

(18/F)

2014. dec. 31. 14:25
1 2
 11/13 anonim válasza:

néhány pontban mintha magam olvastam volna vissza (emberek helyett inkább állatok, több álarcom is van... ) figyelj. át érzem a helyzeted, ez a mai világ nem csoda hogy ilyenné tett. :/ vannak olyan személyisgéek, akik egyszerűen nem tűrik meg maguk között azembereket, jobb szeretnek nélkülük. nézd meg, egy állat sokkal okosabb mint mi (nem úgy értem, lehet az ember alkotott rakétákat, autót stb szarságot, de az mi? semmi xd. ) tudom hogy benned meg van jó, csak van egy kis fekete kosz rajta, bár megmondom néha én is macsetéval esnék neki a környezetmnek. nem egy történet szól hozzád hasonlókról, és olyan hihetetlen kalandokat élnek át, és megtaláljál önmaguk.

ha most totálképtelenség tudom, amitírtam rám se bagózzatok. sajnálom,ha segíteniakarok. akár privátban is meglehetkeresni.

2015. jan. 17. 18:21
 12/13 anonim válasza:

A kérdésedre én igennel válaszolnék.

Megjegyzés: van egy ismerősöm akinek szintén olyan tulajdonságai vannak mint neked. Én depresszív voltam ő pedig tipikus pszichopata. A birtoklási vágya miatt ellenségek lettünk. Nagyon élveztük a küzdelmet de túl kiszámítható volt. Nem mindig győznek az antiszociális személyiség zavarosok. :)

2015. febr. 7. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:
De hiszen te tudod magadrol :)
2015. máj. 21. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!